ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ , ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ (11/6/2013) ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Όταν πρόκειται  να  παρέμβει  στα εσωτερικά του  σωματείου μηχανικών - τεχνικών της ΕΡΤ,  το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ   βγάζει ανακοινώσεις  για να στηρίξει  κάποιους απο την "παρέα"  του κ. Καπάκου, που δεν έχουν διστάσει να συμμαχήσουν  ακόμα και με τάχα "ιδεολογικούς αντιπάλους" τους , προκειμένου να χτυπήσουν  την ΠΟΣΠΕΡΤ  και την ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος  των  εργαζόμενων  στη δημόσια  ραδιοτηλεόραση. 

Όταν  πρόκειται  να στηρίξει  τη διορισμένη  απο το Μαξίμου διοίκηση  Ζούλα - Γαμπρίτσου,  το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ  είναι  ...λαλίστατο.

Χθές  11 του Ιούνη, που  ήταν  μια απο τις πιό μαύρες  επετείους  στη σύγχρονη ελληνική ιστορία , αυτή που αφορά στο "πραξικόπημα του μαύρου",  το οποίο  σχεδιάσθηκε και  υλοποιήθηκε  απο την συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου  στις 11/6/2013 με το κλείσιμο της ΕΡΤ , το "συστρατευμένο στην κοινή αντίληψη" (σλόγκαν τους στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ) προεδρείο της ΕΣΗΕΑ  δεν αφιέρωσε ούτε μια αράδα  σε κάποια  ανακοίνωσή της.
Στο ίδιο "μήκος κύματος" βεβαια οι "εκπρόσωποι" των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, ο "εκπρόσωπος" των εργαζομένων της ΕΡΤ στο  Δ.Σ της εταιρείας και η φιλοκυβερνητική ΠΟΕΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου