ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

"ΕΞΟΡΙΖΟΝΤΑΙ" 140 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ALPHA ΣΤΗΝ GREEN PIXEL. ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΕΥΠΕΠΤΟΙ" ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ...ΥΠΟΔΟΧΗΣ


Σήμερα τελείως  αιφνιδιαστικά  και ξεχνώντας  τις  παλιότερες  "διαβεβαιώσεις" , η νέα διοίκηση  του ALPHA   ανακοίνωσε  ως τετελεσμένη την απόφασή της στους  140 τεχνικούς του καναλιού, ότι  θα  "εξοριστούν" στην  άλλη εταιρεία  του Βαρδινογιάννη την GREEN PIXEL.

Όταν  οι εργαζόμενοι αντέδρασαν,  η απάντηση  ήταν  σαφής  και με διακριτό ...νόημα : "είστε μεγάλοι άνθρωποι και καταλαβαίνετε  γιατί  σας δίνουμε  την επιλογή  της GREEN PIXEL".

Είναι προφανές  ότι
οι  εργαζόμενοι τεχνικοί του ALPHA  πρέπει να απομονωθούν  απο το σωματείο  τους και το συνδικαλιστικό κίνημα  ώστε να γίνουν ευάλωτοι   πρίν δοθούν  βορά  στις ορέξεις  της  άλλης εταιρείας που λειτουργεί  σαν  "καθαρτήριο"  συλλογικών συμβάσεων και άλλων εργατικών  "ανοησιών" η  και  "προθάλαμος" εύκολων απολύσεων αν χρειαστεί.

Επειδή  πλέον όπως φαίνεται οι παλιότεροι φόβοι των εργαζομένων τεχνικών του ALPHA  αρχίζουν να γίνονται  πραγματικότητα, ήρθε η στιγμή   όλοι μας  να τους στηρίξουμε και να σταθούμε  στο πλάι τους και στο πλάι   του σωματείου τους  για να αποτρέψουμε  το  κακό μέλλον που τους επιφυλάσσουν οι επιλογές  των  αφεντικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου