ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

Όπως  είχαμε  ενημερώσει στην τελευταία μας ανακοίνωση , η  ΠΟΣΠΕΡΤ  μαζί με τους νομικούς της  συμβούλους  θα συναντηθεί με τον ειδικό διαχειριστή για  το ζήτημα  των οφειλομένων  δεδουλευμένων της  πρό του "μαύρου" περιόδου.
Όπως  γράψαμε και στην τελευταία μας  ανακοίνωση  προτρέπουμε  τα μέλη μας  να  μην βιάζονται και να μην υπογράφουν  πουθενά   πριν τους ενημερώσουμε σχετικά.
Υπάρχουν πολλά  και κρίσιμα θέματα  και επι της διαδικασίας  και επί της ουσίας  που  θα  συζητήσουμε  αύριο με τον  ειδικό διαχειριστή .
Αμέσως  θα σας ενημερώσουμε  με ανακοίνωσή μας  γιατί "ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα  χρυσός" (για να μην πούμε  ότι πολλές φορές  δεν είναι ούτε καν μπρούτζος)

Δεν ακούμε ούτε  "ψιθύρους" ούτε  διαδόσεις  και κουτσομπολιά όπως  και το  2015  που  κάποιοι σας   πίεζαν να υπογράψετε  ένα  χαρτί  για να ξαναπιάστε  δήθεν  δουλειά ενώ  ήθελαν  εν θερμώ  και στα γρήγορα να σας  παρασύρουν  σε  "οριστική και αμετακλητη" παραίτηση απο κάθε νομιμο δικαίωμά σας .

Ποτέ  δεν δεσμευόμαστε  ενυπόγραφα  πριν βεβαιωθούμε  ότι  έχουμε  ενημερωθεί  για όλα  και  πριν διασφαλίσουμε  απόλυτα  το δίκιο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου