ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

ΠΟΣΠΕΡΤ : ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ Open tv - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ



 Ανακοίνωση 

Αγ.Παρασκευη 8/8/2021


Για μια φορά ακόμα συνάδελφοί μας τεχνικοί και δημοσιογράφοι  που βρέθηκαν στην "πρώτη γραμμή" των γεγονότων (στο μέτωπο της φωτιάς εν προκειμένω) , έγιναν στόχος τραμπουκικων επιθέσεων από ομάδες  νταηδων του παρακράτους.

Για μια ακόμα φορά  απλοί εργάτες της ενημέρωσης,  υποαμειβομενοι εργαζόμενοι  κι όχι καλοταισμενοι μισθοφόροι της κυβερνητικής προπαγάνδας, βίωσαν την τρομοκρατία  φασιστοειδων που παρισταναν τους αγανακτισμένους.

Αυτή η άνανδρη  επίθεση εναντίον των συναδέλφων τεχνικών και δημοσιογράφων, πάλι μπροστά στα απαθή βλέμματα της αστυνομίας, δεν ήταν μια αυθόρμητη  φραστική έκρηξη ενός αγανακτισμένου πυροπληκτου, ενός  θύματος δηλαδή της κυβερνητικής ανικανότητας και σκοπιμότητας.Δεν ήταν μια  on camera  διαμαρτυρία εναντίον της χυδαιας προπαγάνδας  που υλοποιείται στα κεντρικά studios από ακριβοπληρωμένους  δημοσιογράφους και πετσοταισμενους καναλαρχες.Αυτη η δολοφονικου χαρακτήρα επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας του Open που μετέδιδαν από το μέτωπο της φωτιας, έγινε από μια οργανωμένη ομάδα που  ήθελε να δώσει μια φασιστική παράσταση ...δυναμης on camera.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ καταδικάζουμε αυτές τις άνανδρες και φασιστικού περιεχομένου τραμπουκικες επιθέσεις εναντίον  των συναδέλφων μας τεχνικών και δημοσιογράφων.Τρομοκρατικες φασιστικες επιθεσεις που εκτός των άλλων έχουν  ως στρατηγικό τους στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την παροχή άλλοθι

στους μισθοφόρους της κυβερνητικής προπαγάνδας μεγαλοδημοσιογραφους και καναλάρχες ώστε  να συνεχίσουν απρόσκοπτα  να βυσοδομουν πάνω στα ερείπια της ενημέρωσης (με λαμπρές ευτυχώς εξαιρέσεις οι οποίες ωστόσο επιβεβαιώνουν τον κανόνα).

Είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των απλών εργαζομένων στα ΜΜΕ που κάνουν έντιμα τη δουλειά τους βάζοντας συχνά τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των πυροπληκτων συμπολιτών μας που ζουν τον εφιάλτη της φωτιάς , στο πλευρό εκείνων που έχασαν το βιος τους  ανυπεράσπιστοι και εγκαταλειμμένοι από την πολιτεία.

Θα είμαστε στο πλευρό τους όταν θα βιώνουν και τα αποτελέσματα αυτού του αδικαιολόγητου ολοκαυτώματος και της αναλγητης και μισάνθρωπης νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής πολιτικής.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου