ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγ. Παρασκευή 01/09/2021

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

 

Με τον νόμο 4808/2021, τον γνωστό και ως Νόμο Χατζηδάκη, επιβεβαιώνεται με τον πλέον απόλυτο τρόπο η συνέχεια  του δωδεκάχρονου καθεστώτος της μνημονιακής λαίλαπας. Στο πλαίσιο του ίδιου καθεστώτος, που μετέτρεψε την εργασία σε είδος προς εξαφάνιση, τον εργαζόμενο σε μισθωτό δούλο και τον μισθό σε επίδομα «ευγενικά χορηγούμενο» από την  εκάστοτε φιλεύσπλαχνη εξουσία, ο νόμος Χατζηδάκη έρχεται ως επιστέγασμα να εδραιώσει την εργασιακή ζούγκλα με όρους υποσαχάριας Αφρικής, ισοπεδώνοντας ό,τι έχει απομείνει ακόμα όρθιο, από τη αρπακτική μανία των μεγαλοεπιχειρηματιών, των επενδυτών και του παρασιτικού κερδοσκοπικού κεφαλαίου.

 

Αυτοί τα θέλουν όλα δικά τους, οργανώνονται και επιτίθενται για να τα κερδίσουν. Εμείς δεν έχουμε παρά να απαντήσουμε ενωμένα κι οργανωμένα στον ανοιχτό πόλεμο που κήρυξαν ενάντια στον κόσμο της εργασίας, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στον ελευθεροεπαγγελματία, στον άνεργο, στη νέα γενιά του μέλλοντός μας.

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ συντάσσεται με το ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, δηλώνει συμμετοχή στην σύσκεψη την 5 Οκτώβρη 2021 στις 18:30 στο Σπόρτινγκ και καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία του κλάδου σε συμπαράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου