ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Τη Δευτέρα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής τα νέα πρόσωπα για το Δ.Σ της ΕΡΤ και την Τρίτη μάλλον στο Ραδιομέγαρο


Την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με σκοπό την "ακρόαση" των προτεινομένων απο το Μέγαρο Μαξίμου νέων προσώπων για το Δ.Σ της ΕΡΤ.

Έτσι λοιπόν  τη Δευτέρα στις 13.00  θα παρουσιαστούν ενώπιον της επιτροπής  και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιου για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Στ. Πέτσα, οι Κωνσταντίνος Ζούλας (για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ) , Γιώργος Γαμπρίτσος(για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου)  Ιωάννα Στεφανάκη και Νίκος Ελματζιόγλου (για τις θέσεις  των μελών του Δ.Σ).
 Σχετικά με τον   κ. Ελματζιόγλου, δεν ξέρουμε αν πρόκειται τον  συνιδιοκτήτη του τηλεοπτικού  studio στην Παιανία  που  "φιλοξένησε" (με το αζημίωτο) για  ενάμισυ περίπου μήνα το μόρφωμα της Δ.Τ το "μαύρο" καλοκαίρι του 2013.Ευχόμαστε  να είναι απλή συνωνυμία  δεδομένου ότι
  οι αναγκαστικοί  συνειρμοί που θα υπάρξουν δεν  θα  είναι και τόσο ευχάριστοι  σε ότι αφορά  τη ...σημειολογική  αξία αυτής  της  κυβερνητικής  επιλογής.

Την Τρίτη τα τέσσερα  νέα  προταθέντα και εγκεκριμένα  πλέον απο την επιτροπή διαφάνειας της Βουλής πρόσωπα  του Δ.Σ της ΕΡΤ  θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα  τις θέσεις  τους  στο Ραδιομέγαρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου