ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

"Ο καθρέφτης του τέρατος" - Το 20/20 παρουσιάζει μερικά από τα έργα και τις ημέρες, της συμβιωτικής σχέσης ΝΔ - Χρυσής Αυγής (video)



(Αναδημοσίευση από τη σελίδα  του  20/20 Movement στο facebook την οποία  μπορείτε να επισκεφθείτε  στη διεύθυνση https://www.facebook.com/2020socialmovement/)

Μετά την ιστορική καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, άρχισε άμεσα η προπαγανδιστική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος, με fake news και σπίλωση των προοδευτικών δυνάμεων που αντιστάθηκαν στη νεοναζιστική απειλή και τους χρυσαυγίτες δολοφόνους.

Το 20/20 παρουσιάζει μερικά από τα έργα και τις ημέρες, της συμβιωτικής σχέσης ΝΔ - Χρυσής Αυγής.

Τον καθρέφτη που ωραιοποίησε το πρόσωπο του τέρατος.

Γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος μετέτρεψε τον φασισμό, σε «κανονικότητα».

 Στο 1ο μέρος του μεγάλου αφιερώματος του 20/20, αναδείχθηκαν οι στενές και συστηματικές σχέσεις Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής.

Στο 2ο μέρος, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό γιατί

η κυβέρνηση της ΝΔ, προσπάθησε αγωνιωδώς να επωφεληθεί επικοινωνιακά της καταδίκης των νεοναζί, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.

Αποδεικνύεται πως η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση δεν ήταν απλά ο ευκαιριακός και δήθεν αντι-συστημικός «μπαμπούλας», που το σύστημα χρησιμοποίησε προς όφελός του, πριν τη δολοφονία Φύσσα και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. 

Ήταν σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ.

Τα δύο μεγάλα αφιερώματα του 20/20 στοιχειοθετούν πλέον, στη συνείδηση κάθε δημοκράτη πολίτη, την πολιτική “συναυτουργία” Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου