ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ: ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 36 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 


(Απο τη σελίδα του Προέδρου του ΟΣΜΕ Θ. Αμπλά στο facebook)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ!

Αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών, οργανωμένης προσπάθειας, επίμονου και επίπονου αγώνα, η σημερινή Νίκη, ο σημερινός Θρίαμβος, η δικαίωση των τριάντα έξι (36) απολυμένων συναδέλφων μας, οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.
Με δυο πανομοιότυπες αποφάσεις, το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, διατάζει και υποχρεώνει τις δυο εργοδότριες εταιρείες, να επαναπροσλάβουν και να αποδέχονται τις υπηρεσίες των εργαζόμενων ως οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων για την τρέχουσα τουριστική περίοδο, με τους ίδιους όρους αμοιβής και εργασίας.
Η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ), από την πρώτη στιγμή, στάθηκε δίπλα στο Σωματείο και στους απολυμένους οδηγούς.
Στήριξε με όλες της τις δυνάμεις τις προσπάθειες τους και από το μετερίζι της πρώτης γραμμής, πρωτοστάτησε στο δίκαιο αγώνα τους.
Η εργοδοσία Ηττήθηκε!
Οι προσπάθειες κερδοσκοπίας και εκμετάλλευσης της υγειονομικής κρίσης και του ζοφερού αντεργατικού περιβάλλοντος έπεσαν στο κενό!
Οι εργάτες Νίκησαν!



Ο αγώνας συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου