ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Νέα απο το προσκήνιο και το παρασκήνιο του Ραδιομεγάρου με πολλές ..."ΑΙΧΜΕΣ"

ΑΙΧΜΕΣ απο τον Β. Κουφόπουλο (Τυπολογίες)
**Η ΕΡΤ θα διαθέσει 10 εκατ. ευρώ για μυθοπλασία το επόμενο διάστημα ως αντίβαρο στη συμφωνία με τις ομάδες της SL.
**Στο ΔΣ πήραν μέρος στην ψηφοφορία 4 από τα 5 μέλη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
**Ένα μέλος ήταν διαρκώς στο τηλέφωνο- όχι με παράγοντα της κυβέρνησης- και περίμενε οδηγίες για αρνητική στάση. Η καθοδήγηση γίνεται άλλωστε εδώ και καιρό.
**Τελικά εισηγήθηκε ανάποδα, υπέρ της συμφωνίας με το επιχείρημα πως τα παιδιά δεν πηγαίνουν στις καφετέριες να πληρώνουν 3 ευρώ τον καφέ για να βλέπουν ποδόσφαιρο!
**’Εδωσε θετική ψήφο με επιφύλλαξη.
**Ενα άλλο μέλος  δήλωνε όλο το πρωί πως θα ψηφίσει “όχι” και στο τέλος
είπε “ναι”.
**Η δήθεν παραίτηση στελέχους από το νομικό τμήμα, δεν σχετίζεται με τη συμφωνία όπως διακινούν οι …Προκόπηδες.
**(Aλήθεια τι γίνεται με τον ισολογισμό τη ΝΕΡΙΤ;) Πολύ σιωπή επί του θέματος
**Η ενόχληση ήταν γιατί στο νέο οργανόγραμμα δεν έλαβε εκ νέου την  θέση  που επιθυμούσε και καθώς αδυνατούσε να συμβιβαστεί με μία υποδιεύθυνση (με επίδομα) ζήτησε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών διάρκειας 6 μηνών. Σχετική απόφαση δεν έχει ληφθεί επί του αιτήματος.
**Η προσδοκία στη ΝΔ υπάρχει!
**Εδώ προκύπτουν και τα λάθη του Νίκου Παππά. Ο οποίος ακούγοντας τις εισηγήσεις περί “ομόνοιας”, “συνεργασίας” και “ομαλού κλίματος” διατήρησε σε κομβικές σχέσεις ανθρώπους που στήριξαν ανοικτά το μαύρο στην ΕΡΤ.
**Κι ακόμη και σήμερα ορισμένοι έχουν το …θάρρος να απαιτούν για τα πρόσωπα αυτά διευθυντικές θέσεις, στη Ραδιοφωνία, την Τηλεόραση και στις δομές λειτουργίας της ΕΡΤ.
**Τέλος υπάρχει και πρόσωπο από τη νέα φουρνιά που είναι σε κομβική θέση αυτή την εποχή  και ζήτησε κάτι πριν  από καιρό.
**Φυσικά δεν πήρε τίποτα από τα …τριάκοντα αργύρια για τα οποία αιτήθηκε να λάβει σε σχετικό φάκελο!
**Για τα μπόνους στην ΕΡΤ θα επανέλθουμε καθώς ορισμένοι εκ των προσώπων που έλαβαν είναι ξανά σε θέσεις ευθύνης και σημαντικές επιτροπές, έχουν λάβει …μέρισμα από τη δίοικηση Παναγόπουλου.
**”Ναι” και από το Ελεγκτικό Συνέδριο στο διαγωνισμό για την προμήθεια των πομπών της ΕΡΤ. Αντέ μήπως και υπάρξει απεξάρτηση από τη Digea…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου