ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Τυμβωρύχοι

Η φονική πυρκαγιά στο Μάτι, δεν ήταν αρκετή από μόνη της για να ικανοποιήσει την αρρωστημένη όρεξη των "νόμιμων ιδιοκτητών" της χώρας, που στην τραγωδία βλέπουν -πάλι- μια υπέροχη ευκαιρία.
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
«Οι επικριτές στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό ήδη χρησιμοποιούν την καταστροφή για πολιτικά παιχνίδια, διεκδικώντας επαίνους για τους ίδιους, που επισκιάζουν τους πραγματικούς ήρωες - συμπεριλαμβανομένων και των μεταναστών», έγραψε προχθές η βρετανική εφημερίδα Independent
Χθες, η ρουμάνα Επίτροπος περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε., Κορίνα Κρέτσου, αναφώνησε "oh my god" (ω, Θεέ μου), όταν την ενημέρωσαν πως η ΝΔ διακινεί
 ότι την ανακοίνωσή της για ενίσχυση των πυρόπληκτων από προγράμματα ευρωπαϊκής στήριξης, την αξιοποίησε πολιτικά η ΝΔ, παρουσιάζοντάς την ως άμεση ανταπόκριση του Προέδρου Γιούνκερ στην επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη για στήριξη της Ελλάδας. Όπως διευκρίνισε η Κορίνα Κρέτσου, ο υφυπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ήταν αυτός που απευθύνθηκε στην Επίτροπο ζητώντας της την ενεργοποίηση των προγραμμάτων από το ευρωπαϊκό ταμείο αλληλεγγύης. 
Αυτό βέβαια είναι ένα πταίσμα μπροστά στην γκροτέσκα αντιπολιτευτική υστερία των τελευταίων ημερών.
Οι "τυμβωρύχοι" στο εσωτερικό της χώρας, είναι αδίστακτοι και η "γραμμή" τους είναι ένα μείγμα ψευδών ειδήσεων, ανώνυμων "αγανακτισμένων" επιστολών, μεσαιωνικής θρησκοληψίας και σοβαρού συνδρόμου στέρησης της εξουσίας.
Και τι δεν έχουν επιστρατεύσει. "Μπλε" και "πράσινους" συνδικαλιστές σε σώματα ασφαλείας, δημάρχους της επιρροής τους, δασοπυροσβέστες που δεν είναι πυροσβέστες... συζύγους συμβούλων επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Προσπαθούν να κατασκευάσουν -με την πολύτιμη αρωγή συγκεκριμένων ΜΜΕ- έναν επικοινωνιακό "Αρμαγεδδώνα", φτάνοντας στο σημείο να εκμεταλλεύονται ακόμα και οικογενειακές τραγωδίες της φονικής φωτιάς στο Μάτι, πριν καν ακόμα ταφούν οι νεκροί.
Οι "τυμβωρύχοι" δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Ποτέ δεν είχαν άλλωστε. 
Η υπόθεση της δημόσιας επιστολής που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα "The President" του Γιώργου Μουρούτη(στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά) είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. 
Η επιστολή που αποδιδόταν σε "φίλη" της οικογένειας της Βαρβάρας Βουκάκη (που έχασε στη φονική πυρκαγιά τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της) και την υπογράφει κάποια "Αννίτα Π." με τίτλο «Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς ΜΟΥ», είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της παντελούς έλλειψης ηθικών αναστολών των "τυμβωρύχων" της ΝΔ.
Γιατί της ΝΔ;
Γιατί όπως αποκαλύφθηκε τελικά, η επιστολή ανήκει στη σύζυγο του δημοσιογράφου και φερόμενου ως σύμβουλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.
Ναι, έφτασαν σε τέτοιο σημείο την πολιτική τυμβωρυχία, όπου σύζυγος συμβούλου του προέδρου της ΝΔ, να δημοσιεύει επιστολή σε ιστοσελίδα του - εμπνευστή της "Ομάδας Αλήθειας- Γιώργου Μουρούτη, με υπογραφή "Αννίτα Π.", ως αγανακτισμένη.
Μάλιστα η κυρία "Αννίτα Π." δεν μένει στη σκύλευση της τραγικής απώλειας της οικογένειας της οποίας υποτίθεται είναι "φίλη" και την απόδοση ευθυνών για τους νεκρούς αποκλειστικά στον Αλέξη Τσίπρα. Επεκτείνει το ρεπερτόριό της από το δημοψήφισμα μέχρι το Μακεδονικό... τα "ιερά και τα όσια", που όπως αναφέρει, πούλησε ο πρωθυπουργός.
Αυτή η επιστολή, την οποία διακίνησε και προσωπικά και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ανάγκασε μια μάνα που έχασε σε μια μέρα δύο παιδιά και το σύζυγό της, να βγάλει ανακοίνωση.
«θα σας παρακαλέσω να μην αναδημοσιεύετε απόψεις, περιγραφές και άλλα κείμενα που δεν προέρχονται από εμένα και μιλούν εξ ονόματός μου ή της οικογένειάς μου», έγραψε με όση δύναμη έχει απομείνει στη ψυχή της η κ. Βουκάκη.
Δείτε παρακάτω, πως παρουσίασε την επιστολή της "Αννίτας Π.", γνωστή ιστοσελίδα ειδήσεων, προσκείμενη στη ΝΔ: 


Οι "τυμβωρύχοι" της αξιωματικής αντιπολίτευσης -αλλά και της συνιστώσας του ΚΙΝΑΛ- δεν εκμεταλλεύονται καν πραγματικά γεγονότα τα οποία είναι εκ των πραγμάτων δυσμενή για κάθε κυβέρνηση που τα αντιμετωπίζει.
Δεν τους φτάνει η ήδη αποπνικτική πραγματικότητα. Εκλογές ζητούν εδώ και πάνω από δύο χρόνια, εκλογές ζητούν και τώρα.
Δεν καταλαβαίνουν πως... είναι κακό στην στάχτη να χτίζεις εκλογικά παλάτια.
ΥΓ. Ο Γιώργος Τράγκας, στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά Fm", πήρε τη σκυτάλη από τον Αμβρόσιο και μας προειδοποιεί πως ο Θεός είναι ακόμα οργισμένος με τον Αλέξη Τσίπρα και δεν Του αρκεί να δολοφονεί ανθρώπους με φωτιές. Ίσως επανέλθει για τα πρωτότοκα παιδιά όλων των ασεβών. Την ίδια ώρα ο Γρηγόρης Ψαριανός, βρίζει σα χρυσαυγίτης και τα hoax δίνουν και παίρνουν. Γιατί δε μας έφτανε η φωτιά...

ΥΓ2. Να θυμίσουμε επίσης, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν δώσει συμβουλές για βρεμένα ρούχα στις πυρκαγιές, ήταν την περίοδο 2007-2009, πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Ηλία και Πάρνηθα. Η επιτροπή είχε ως μοναδικό σκοπό να καταθέσει σχέδιο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Βέβαια μετά τον κέρδισαν οι απολύσεις!
πηγή: http://www.koutipandoras.gr/article/tymbwryxoi



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου