ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚ Τ Ν ΕΣΩ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΡΤ;;;


ΑΙΧΜΕΣ


**Πριν από έναν ρόνο, στις αρχές του περασμένου Αυγούστου η δίοικηση της ΕΡΤ έφτασε κοντά σε συμφωνία με τη Nova για την απόκτηση αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος.
**Οι αλλαγές ήταν φρέσκιες στο ΔΣ της ΕΡΤ αν και από τότε είχε διαμορφωθεί το κλίμα  της αντιπαράθεσης που θα ακολουθούσε και θα διέτρεχε το φορέα ως και σήμερα.
**Η κίνηση αυτή ήταν αιφνιδιαστική και θα
ενίσχυε άμεσα την ΕΡΤ, έναντι του ανταγωνισμού με ένα λογικό κόστος.
**Η νέα δίοικηση της εποχής εκείνης με το “καλημέρα σας” θα είχε και αγώνες από τη Super League.
**Καθώς, όμως τα πρόσωπα μόλις είχαν αναλάβει τις θέσεις, έπρεπε να εμπιστευτούν όσους ήταν σε θέσεις κλειδιά.
**Την εποχή εκείνη δεν ήθελαν τη συμφωνία παράγοντες των  “άστεγων” ομάδων και έτσι συνέβη το εξής.
**Η πρόταση που ήρθε εσωτερικά, από τις υπηρεσίες, ήταν υποτιμημένη οικονομικά.
**Δηλαδή αξιολογούσε το προτεινόμενο πακέτο αγώνων σε πολύ χαμηλότερη τιμή, από τα χρήματα που διεκδικούσε η Nova, ενώ απαιτούσε και κάποια από τα ντέρμπι να ενταχθούν στους προς μετάδοση αγώνων από την ΕΡΤ, με το ίδιο ελάχιστο τίμημα
**Υπήρχε από τότε …”on line σύνδεση” με πρώην παράγοντα της ΕΡΤ που συντόνιζε, λόγω πρόσβασης στους διαδρόμους της Αγίας Παρασκευής,  το εγχείρημα.
**Στόχος των ενδιαφερομένων ήταν να μην προχωρήσει αυτή η συμφωνία, διότι οι (“άστεγες”) ομάδες δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν περισσότερα, όπως έγινε έναν χρόνο αργότερα και κατέληξαν σε αυτή τη συμφωνία με υψηλότερο κόστος, με τον εκβιασμό πως “δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα”.
**Επειδή αυτή η “αξιολόγηση” των αγώνων μπορεί να διοχετευτεί το επόμενο διάστημα, ας έχουν υπόψη τους, όλοι τον πραγματικό της στόχο.
**Tα γράφουμε αυτά διότι το σύστημα της ΝΕΡΙΤ, που ήθελε τη συνδιαχείριση του Mundial με την  ιδιωτική TV, προσπαθεί να δημιουργήσει θόρυβο για τους δίκους του λόγους.
**Αν ο Νίκος Παππάς, είχε κάνει όμως την επιτροπή που προβλέπει ο νόμος του(!) για τον έλεγχο πεπραγμένων της ΝΕΡΙΤ , της ΔΤ, και για το κλείσιμο της ΕΡΤ, τώρα θα ήταν διαφορετική η κατάσταση.
**Περιττό να σημειώσουμε πως το σύστημα αυτό συνδέεται με ορισμένα πρόσωπα στην σημερινή ΕΡΤ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου