ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΑΙΧΜΕΣ: Ραδιομέγαρο …Βρυξελλών


(αναδημ. απο www.typologies.gr )

 ** Θα περιμένουμε την απάντηση της ΕΡΤ και της εκπομπής “Από τις έξι…”, σε όσα καταγγέλει στο πρώτοσέλιδό της η “Αυγή” σε βάρος του εκπροσώπου του κόμματος Νάσου Ηλιόπουλου.

**Το ενδιαφέρον είναι πως αντέδρασε η εφημερίδα του κόμματος, αλλά όχι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και έχουν εκλεγεί με την παράταξή του. Λαλίστατοι στο παρελθόν, επί ΣΥΡΙΖΑ, σιωπηλοί στις μέρες που έχουν ακολουθήσει επί κυβέρνησης ΝΔ.

**Κατά τα λοιπά. Kομματικό πρόσωπο  που έχει τιμηθεί από την ΕΡΤ επί σειρά ετών και απεχθάνεται το ΣΥΡΙΖΑ, πριν από ένα μήνα φώναζε στους διαδρόμους για ποσά και εκπομπές.

**Η κριτική της/του προς τη διοίκηση μειώθηκε εντυπωσιακά όταν εμφανίστηκε η προοπτική της καριέρας στις Βρυξέλλες, σε μια από τις αξιοζήλευτες θέσεις με υψηλότατες αποδοχές.

***Πίνει νερό …”Ζαγόρι” στο όνομα του, θα έλεγαν ορισμένοι. Αν και στη σχετική λίστα, υπάρχει πριν  ένας άοκονος ποδηλατής υφυπουργός που έχει  ήδη διαβεί το ποτάμι της πολιτικής

Ενδιαμέσως ανανεώθηκε φυσικά και η εκπομπή του/ της διαμαρτυρόμενου/νης  η οποία έχει το δίλημμα: Θα τιμήσει τους τηλεθεατές ή τους ψηφοφόρους;


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου