ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΑΠΟ 1Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΝΕΟ ΑΜΟΙΒΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ -OB VAN


Μετά τις επιστολές  της ΠΟΣΠΕΡΤ  και των  μετεχόντων σε αυτήν σωματείων  ΕΤΙΤΑ και ΕΤΙΤΒΕ  προς  τις εταιρείες παραγωγής εξωτερικών μεταδόσεων - OB VAN, απο 1η Αυγούστου 2019  οι αμοιβές  των εργαζόμενων σε αυτές  τις εταιρείες  θα είναι αυτές που περιγράφονται στον παραπάνω πίνακα.
Παραθέτουμε  πιό κάτω   την επιστολή της ΠΟΣΠΕΡΤ  με συνημμένη εκείνη της ΕΤΙΤΑ και της ΕΤΙΤΒΕ :



Αγία Παρασκευή, 15/07/2019


ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς  
Τις Εταιρείες Παραγωγής Εξωτερικών Μεταδόσεων - OB VAN

Σας επισυνάπτουμε επιστολή των σωματείων μελών μας ΕΤΙΤΑ και ΕΤΙΤΒΕ στην οποία αναφέρονται οι αμοιβές των εργαζομένων ανά ημέρα απασχόλησης καθώς και άλλες υποχρεώσεις των εταιριών σας όπως αναλυτικά αναφέρονται για κάθε περίπτωση. 
Στη σημερινή συγκυρία και με βάση τα δεδομένα είναι απαραίτητο να υπάρχει εκτός από διαφάνεια, ισονομία και στάτους στον τρόπο εργασίας και αμοιβής. 
Η πρόταση των σωματείων μας είναι άκρως ρεαλιστική και εφικτή και δίνει τη δυνατότητα ομαλοποίησης στην αγορά χωρίς να απαξιώνει την προσφορά εργασίας των εξειδικευμένων συναδέλφων μας. 
Οι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας καθώς και ο τρόπος αμοιβής είναι χρέος όλων, πόσο μάλλον του δικού μας παραγόμενου έργου που είναι η βιτρίνα και
καθρεφτίζεται  - ελέγχεται καθημερινά από την κοινωνία. 
Αξιοπρεπής αμοιβή με καλές συνθήκες εργασίας έχει αποδειχθεί ότι παράγει αρτιότερο αποτέλεσμα και ευχαριστημένους εργαζόμενους που το αποτέλεσμά τους κρίνεται ασφαλέστερο και αποδοτικότερο με κέρδος όλων.
Θεωρήστε απαραίτητο ότι στηρίζουμε αυτή την πρόταση των σωματείων μας και θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να εφαρμοστεί χωρίς παρεκκλίσεις. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου