ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

"ΑΙΧΜΕΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ "ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ" ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

(Το σκίτσο δεν προέρχεται από την πηγή της παρούσας αναδημοσίευσης)

(Απόσπασμα από τη στήλη "Αιχμές" στις "Τυπολογιες")

...Αν ανατρέξουμε όμως στο πρόσφατο παρελθόν, για να σημειώσουμε πως ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ είχε μπει σε εκτεταμένες συζητήσεις με τον Κ. Ζούλα, την εποχή που ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου στην ΝΔ, με σκοπό να αρθεί το εμπάργκο.

**Και όχι μόνο, λένε οι γνωρίζοντες, διότι
η επικοινωνιακή επίθεση της ΝΔ κατά της ΕΡΤ είχε και άλλες συνεννοήσεις που ήταν ακόμη και εν γνωση κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

**Επίσης, με αυτή την ιδιότητα ο Κ. Ζούλας πήγε στην ΕΡΤ ζήτησε και πήρε στοιχεία από τις υπηρεσίες της ΕΡΤ,  χωρίς την παραμικρή αντίδραση από την εταιρεία.

**Με άλλα λόγια, όλοι γνώριζαν πως θα αναλάβει χωρίς να θέσουν το παραμικρό ζήτημα.

**Όπως επίσης, αποδεκτό έγινε το καθεστώς της παράλληλης διοίκησης στον ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ, άμεσως μετά τις εκλογές ως και σήμερα, από πρόσωπα που δεν έχουν τις συγκεκριμένες θέσεις.

**Τώρα η ζημιά όμως είναι άλλης τάξεως ζήτημα και βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα της “Εφημερίδας των Συντακτών” και της “Αυγής”.

**Η εκκωφαντική σιωπή της ΕΣΗΕΑ, όπου συνεργάζονται ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ από την εποχή της υπονόμευσης της ΕΡΤ, είναι αναμενόμενη για όλα τα θέματα εν αντιθέση με τους υψηλούς τόνους της στην προηγούμενη διακυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου