ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΠΟΣΠΕΡΤ :ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV - ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο «ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ» ΤΗΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ;;;

                               
                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       Αγ, Παρασκευή 1/8/2019

ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ  
ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  Ο «ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ» ΤΗΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ;;;

Δεν πέρασαν  ούτε 24 ώρες από την ανακοίνωση – καταγγελία  της  Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΒΕ – μέλος της ΠΟΣΠΕΡΤ) εναντίον των μετόχων του  Μακεδονία TV για τις  αιφνίδιες απολύσεις 6 εργαζομένων  και η διοίκηση  του τηλ. σταθμού απέλυσε  άλλους δύο τεχνικούς.

Δυστυχώς  και στην  περίπτωση  του Μακεδονία TV,  αυτοί που πληρώνουν  τις  «στρατηγικές επιλογές»  ή τις «επιχειρηματικές»  ..μοχλεύσεις  των  «μεγάλων» είναι οι εργαζόμενοι, αυτοί δηλαδή  που με τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό και τον κόπο τους  έδωσαν  αξία ή υπεραξία στα κανάλια και στα ραδιόφωνά τους. Αυτοί δηλαδή που  ζούν τίμια  με τον ιδρώτα τους  προσφέροντας  αληθινή δουλειά κι όχι «υπηρεσίες»  στους  ισχυρούς  της εξουσίας.

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε  ποια είναι  η θέση  του «επίτιμου προξένου της Σιγκαπούρης»   κ. Κυριακού, δεδομένου ότι  οι φήμες  θέλουν  τον ΑΝΤ1  να έχει άμεση  σχέση και εμπλοκή με όλα  όσα συμβαίνουν στο Μακεδονία TV  και μάλιστα  να έχει παραχωρήσει  εγκαταστάσεις του στην Αθήνα  για την λειτουργία  της  «ροής» του εν λόγω σταθμού.

Θα είχε επίσης ενδιαφέρον  να μας πληροφορήσει το ΕΣΡ  αν
γνωρίζει κάτι σχετικά  με όλα αυτά  κι αν σκοπεύει να  δώσει εντολή για ελέγχους στις δύο αυτές  μιντιακές εταιρείες και να εφαρμοστούν οι νόμοι χωρίς  περιστροφές, μισόλογα ή «διασταλτικές ερμηνείες».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ είναι στο πλευρό  των εργαζόμενων  του Μακεδονία  TV  απαιτώντας  την άμεση επαναπρόσληψη   των απολυμένων του Μακεδονία TV .


Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε  να ανατρέψουμε  τα εργατοκτόνα  σχέδια  των βαρώνων της μιντιακής διαπλοκής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου