ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ΄άρματα κρεμάνε σήμερα καποιοι τα νταούλια


Αφορμή για το σημερινό σχόλιο στάθηκε μια εύστοχη  παρατήρηση  του συναδέλφου δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 Στέλιου Νικητόπουλου  σχετικά  με τα όσα δήλωσε για τη ΝΕΡΙΤ  η  κ. Φλέσσα σε εκπομπή  της ΕΡΤ1, σαν υποψήφια  ευρωβουλευτίνα  της Ν.Δ. 

Το σχόλιο του Στέλιου Νικητόπουλου το οποίο χρησιμοποιήσαμε σαν τίτλο της παρούσας ανάρτησης μας καλύπτει  απόλυτα και έτσι δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω  ούτε τα όσα είπε η κ. Φλέσσα  για τη ΝΕΡΙΤ, ούτε  το πως εκμεταλλεύτηκε πολιτικά η ίδια και το κόμμα της  την απόφαση της ΕΡΤ  να μην εξαιρεθεί   του κανόνα  (όπως ζήτησε η ίδια) που  ίσχυσε σε όλους τους συναδέλφους της  οι οποίοι κατεβαίνουν  ως υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

Αυτό όμως που  θα σχολιάσουμε είναι το θράσος , η υποκρισία, η  στοχευμένη και σκόπιμη  διαστρέβλωση  της αλήθειας μερικών που  τους τελευταίους μήνες  προσπαθούν  με κάθε τρόπο  να τρομοκρατήσουν , να παραπλανήσουν και να αποκοιμίσουν  τους  συναδέλφους μας προκειμένου όταν  χρειαστεί  να μην  είναι σε θέση  να αντιδράσουν  και  να αντισταθούν.

Πολλούς συναδέλφους "πείραξε" και δίκαια που η Φλέσσα  πιστή  στα  αντιερτικά  δόγματα  του κόμματός της μίλησε για ΝΕΡΙΤ κλπ, ενώ  την ίδια στιγμή στην ΕΡΤ "κοτζάμ" συνδικαλιστές , που ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες της προπαγάνδας τους "το παίζουν" ακόμα και
της "ελευθεριακής αριστεράς" (όταν δεν χρησιμοποιούν την κίβδηλη "πιστοποίηση" των "53+") συμπράττουν (και εγγράφως) με τα πρωτοπαλλήκαρα του Κεδίκογλου και του Καψή. 

Με αυτούς που ακόμα και σήμερα σεργιανίζουν στους διαδρόμους του ραδιομεγάρου αναπαράγοντας το παλιό κήρυγμα των πεμπτοφαλαγγιτών του 2013, ότι "η ΕΡΤ θα ξανακλείσει εξαιτίας μας" υπαινισσόμενοι βέβαια ότι δεν είμαστε "καλά παιδιά".

Η Φλέσσα κάνει αυτό που ήξερε να κάνει πάντα και που το υπηρέτησε με τον καλύτερο για το κόμμα της τρόπο, οι "δικοί" μας όμως που ξέχασαν όλα όσα τραβήξαμε τα δύο "πέτρινα χρόνια" και που τη Δευτέρα μιλούν για "αντιφασισμό" και την Τρίτη χορεύουν καντρίλιες με εκείνους που  κατήγγειλαν την ΠΟΣΠΕΡΤ γιατί με τις αντιφασιστικές ανακοινώσεις της "ερεθίζει" τα ναζίδια της Χ.Α βάζοντας δήθεν σε κίνδυνο τους συναδέλφους των εξωτερικών συνεργείων, ποιούς εξυπηρετούν;

Κάποιος συνάδελφος συμπατριώτης σου Στέλιο Νικητόπουλε σε μια συνέλευση και εξ αφορμής της διαφοροποίησής μας απο την νεοφανή "ήξεις- αφήξεις" παράταξή τους, μας  λοιδόρησε με μια ρητορική - χλευαστική ερώτηση στην οποία ωστόσο είχαμε απαντήσει. 

Σήμερα που και με δικόγραφα ο ίδιος στηρίζει τη σύμπραξή τους με αυτούς που προαναφέραμε του επιστρέφουμε αυτήν τη ρητορική  ερώτηση:
 "μπορείτε να κοιτάζετε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη;" 
συμπληρώνοντας ΄σαν απάντηση  το δικό σου  εύστοχο σχόλιο 
"εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ΄άρματα κρεμούν κάποιοι τα νταούλια" 

ΥΓ: Άχνα δεν έχουν βγάλει αυτοί  οι  καθ΄ομοίωση του Τσιριμώκου  "συνδικαλιστές" , ούτε μια  ανακοίνωση των τριών λέξεων, για τη προαναγγελία του πογκρόμ εναντίον των εργαζομένων που έκανε ο σύμβουλος του Μητσοτάκη Θεοδωρικάκος. Μήπως φοβούνται ότι θα στενοχωρήσουν τα παιδιά του Λοβέρδου, του Βενιζέλου και των άλλων "δημοκρατικών δυνάμεων" με τα οποία έχουν συμπράξει ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου