ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ΠΟΣΠΕΡΤ:ΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΠΕΜΠΤΗ 18/7 ΕΦΕΤΕΙΟ(Αλεξάνδρας) 9πμ


Αγία Παρασκευή, 17/07/2019
ΨΗΦΙΣΜΑ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α.
ΠΕΜΠΤΗ 18/7 ΕΦΕΤΕΙΟ(Αλεξάνδρας) 9πμ
ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΤΕΛΗ, ΡΟΥΠΑΚΙΑ.

ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Η διαδικασία των απολογιών των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται, αυτή τη φορά με τη Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής, αφού δεν κατάφερε να πιάσει πάνω από το απαιτούμενο 3%. Στην πιο δύσκολη στιγμή της δίκης για το Μιχαλολιάκο και τη συμμορία του, η Χ.Α. στερείται τα κοινοβουλευτικά προνόμια και τη «νομιμοποίηση» που της προσέφερε το μεγάλο ποσοστό κι η ένταξη στη Βουλή. Είναι μια τεράστια νίκη του αντιφασιστικού κινήματος που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση ότι οι αγώνες μας μπορούν να νικάνε και να τους συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά από εδώ και πέρα.
Το εργατικό κίνημα, με τα σωματεία και τις ομοσπονδίες, ήταν παρόν σε όλες τις μεγάλες μάχες για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη. Από τη μεγαλειώδη πορεία από το Σύνταγμα προς τα γραφεία της ΧΑ στη Μεσογείων, τη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ την πρώτη μέρα της νίκης, τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΣΠΕΡΤ που μπλόκαρε την προβολή τους από την ΕΡΤ μέχρι τους υγειονομικούς ενάντια στην αιμοδοσία μόνο για Έλληνες και τους
εκπαιδευτικούς, οι εργαζόμενοι έδειξαν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ότι οι νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι στους χώρους και τις γειτονιές.
Δεν χωράει όμως εφησυχασμός ότι τελειώσαμε με τη Χρυσή Αυγή και τη φασιστική απειλή. Έχουμε να ολοκληρώσουμε τη συντριβή τους με μια βαριά καταδίκη από το δικαστήριο και με ένα μαζικό κίνημα που θα κλείσει όλα τα γραφεία που έχουν απομείνει και θα διαλύσει τα τάγματα εφόδου σε κάθε γειτονιά. Αυτή η δράση δεν θα αφήσει να πάρει τη σκυτάλη το ρατσιστικό, φασίζον μόρφωμα του Βελόπουλου που μέχρι στιγμής ούτε την οργάνωση ούτε τη στρατιωτική δομή των ταγμάτων εφόδου έχει.
Καλούμε σε μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18/7 και ώρα 9πμ στο Εφετείο στη δίκη της Χ.Α. στις απολογίες του πυρηνάρχη Νίκαιας Γ. Πατέλη και του Γ. Ρουπακιά.
Η θέση των δολοφόνων της Χ.Α. είναι στη φυλακή.
Μέσα κι έξω από την αίθουσα το αντιφασιστικό και εργατικό κίνημα θα είναι για άλλη μια φορά μαζικά παρόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου