ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

H Athens Voice φέτος δεν θα έχει αυτήν την «είδηση»…


Πριν από τέσσερα χρόνια παρά κάτι μήνες, η (πολυεπίπεδη και αντικειμενική!) Athens Voice ασχολιόταν με την ορκωμοσία της νέας Βουλής που είχε προκύψει από τις εθνικές εκλογές.

 Ήταν, δηλαδή,μια ημέρα γιορτινή για τη Δημοκρατία. 

Ίσως γι αυτό η Athens Voice δεν περιορίστηκε μόνο στο πολιτικό ρεπορτάζ, αλλά και στο στιλιστικό -στο λάιφ στάιλ.

 Μας πληροφόρησε, λοιπόν, ότι «τράβηξε τα βλέμματα η νέα εμφάνιση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου», την οποία η εφημερίδα-περιοδικό και το σάιτ τη βρήκε «εμφανώς αδυνατισμένη, με δερμάτινη φούστα και μαύρα γυαλιά», όπως παρουσιάστηκε για την ορκωμοσία στη Βουλή.

Το ρεπορτάζ (ένα λαϊφσταϊλίστικο ξέπλυμα), που ήταν πλούσιο φωτογραφικά, με συγκριτικό υλικό από παλαιότερες εμφανίσεις της δεσποινίδος Μιχαλολιάκου, μας πληροφορούσε ακόμα ότι η κόρη του αρχηγού της ΧΑ φορούσε πέδιλα και έφερε χρυσό ρολόι. Το σκανάρισμα ήταν πλήρες και λεπτομερές.

- Τότε η
Ουρανία Μιχαλολιάκου ήταν, όπως διαβάζαμε στο ρεπορτάζ, 26 χρονών, τώρα τριάντα.
- Τότε η Athens Voice έχαιρε εκτιμήσεως –τουλάχιστον για τους ιδεολογικά προσκείμενους. Τώρα το γόητρό της είναι βαριά πληγωμένο από την εξευτελισμό τής δημοσιογραφίας με την ανάρτησή της για τον θάνατο της τραγικής νοσοκόμας από τη Αρμενία.
- Τότε στη Βουλή έμπαινε θριαμβευτικά η Χρυσή Αυγή. Τώρα το κόμμα έχει καταποντιστεί.
- Τότε η Athens Voice βρήκε τρόπο να ασχοληθεί, πλαγίως, με ένα «κοινωνικό», ένα «ανθρώπινο», στοιχείο του κόμματος, όταν οι περισσότεροι άλλοι ασχολούνταν με τα τάγματα εφόδου κ.ά.

 Φέτος δεν έχει την ευκαιρία να μας πληροφορήσει για την εμφάνιση της θυγατρός Μιχαλολιάκου όταν θα γίνει ο ορκωμοσία της νέας Βουλής. Γιατί η Ουρανία δεν έχει λόγο να πάει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ανεβάζουμε το θέμα στις 12:28, δηλαδή την ώρα που είχε αναρτηθεί τότε η «είδηση». Για λόγους συνειρμικούς, αν θέλετε. Κι ας πρόκειται για άλλη ορκωμοσία: Βουλής τότε, κυβέρνησης τώρα.

αναδημ. απο  το http://harddog-sport.blogspot.com/2019/07/h-athens-voice_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου