ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

"Τυπολογίες" : Στην τρίτη θέση η ΕΡΤ, “στην πυρά” θέλουν να τη ρίξουν οι ακραίοι της ΝΔ! - Ποντάρουν, επίσης και σε κάτι πρόθυμους της δήθεν “αριστεράς”

(αναδημ. απο τις typologies.gr)

Ανεβαίνει στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά ορισμένοι ετοιμάζονται για “δεύτερο γύρο”.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως ορισμένοι του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στα “φιλελεύθερα άκρα” θα καταθέσουν κείμενο εναντίον της σημερινής διοίκησης, διότι δεν έχουν “βολευτεί” τα παιδιά του κόμματος. 

Μετά τις επικρίσεις για το προσφυγικό, όπως αποτυπώθηκε στο συνέδριο του Σαββατοκύριακου από συγκεκριμένους παράγοντες της ΝΔ, θα στοχοποιηθεί η ΕΡΤ, και οι άνθρωποί της σε μια προσπάθεια να πάρουν τη ρεβάνς για την πολιτική ήττα του 2015, η οποία ξεκίνησε από το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Σε πείσμα, λοιπόν, των ακροδεξιών της ΝΔ που επιχειρούν να δημιουργήσουν σκηνικό κρίσης εντός της ΕΡΤ, το τελευταίο Σαββατοκύριακο τα κανάλια της ΕΡΤ (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕRT SPORT) συγκέντρωσαν αθροιστικά ποσοστά που την κατατάσσουν στην τρίτη θέση της συνολικής τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο ημέρας, τα μέσα μερίδια τηλεθέασης των σταθμών έχουν ως εξής:


Σάββατο, 30.11.2019

ΣΚΑΪ       18,4%

ALPHA  14,4%

ΕΡΤ         12%

STAR      11,2%

ΑΝΤ1     9,9%

ΟΡΕΝ    8,1%



Κυριακή, 01.12.2019

ΣΚΑΪ       18,1%

ALPHA  13,6%

ΕΡΤ         12,1%

ΑΝΤ1     11,4%

STAR      10,2%

ΟΡΕΝ    9,3%

ΑΙΧΜΕΣ


**Το νέο οργανόγραμμα στην ΕΡΤ, μπορεί να είναι η μία λύση. Το δεύτερο μπορεί να είναι η ανακοίνωση των νέων ονομάτων που θα αναλάβουν θέσεις διευθυντών στην Αγία Παρασκευή, διότι “ο κόσμος βράζει”


**Βλέπει τους στρατιωτικούς να λαμβάνουν θέσεις διοικητών στα νοσοκομεία και αναρωτιούνται “πότε θα έρθει η σειρά τους”
**Η καμπάνια με τα  δημοσιεύματα των ακροδεξιών κύκλων της ΝΔ κατά της διοίκησης της ΕΡΤ, έχει ξεκινήσει με σημείο αναφοράς το μνημείο πεσόντων που θέλουν να φύγει από τη μέση.

**Βλέπετε, θυμίζει όσο έκαναν οι Σαμαράς και Βενιζέλος την 11η Ιουνίου 2013. Και ποντάρουν, επίσης και σε κάτι πρόθυμους της δήθεν “αριστεράς”, που θα βγουν να στηρίξουν  το εγχείρημα.

**Χθες πάντως, ο πρώην της ΝΕΡΙΤ, συζητούσε στο κέντρο της Αθήνας, με δημοσιογράφο, φίλο του Αντώνη. Στην παρέα ήταν και ένα τρίτο πρόσωπο.

**Επτά νοματέους μετρήσαμε χθες στο στούντιο στην εκπομπή “10”. Τέσσερις οι δημοσιογράφοι και τρεις οι καλεσμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου