ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ο Γιάννης Σιδηράς στο Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου

 



Ο Γιάννης Σιδηράς είναι ένας  απο τους πολλούς καλλιτέχνες που  αγκάλιασαν απο την αρχή τον ανένδοτο αγώνα μας εναντίον του μαύρου, όμως έχει  μια  ξεχωριστή θέση στη καρδιά μας  όχι μόνο για την αγάπη και την αλληλεγγύη που μας έδειξε,  αλλά  και γιατί εμπνεόμενος απο αυτόν, έγραψε τότε το  περίφημο τραγούδι  "Μη σταματήσεις", το οποίο έγινε  κατά κάποιο τρόπο το μουσικό  έμβλημα αυτού του δίχρονου  νικηφόρου  αγώνα .

Ο αγαπημένος  μας Γιάννης στο νέο του άλμπουμ με τον τίτλο "Χάνομαι"  περιλαμβάνει εκτός του "Μη σταματήσεις" επτά ακόμα "ερωτικά" τραγούδια όπως λέει  και έναν μονόλογο. "Τα λέω όλα ερωτικά γιατί για μένα δεν υπάρχει πιο ερωτικό τραγούδι από το επαναστατικό, είναι το μόνο τραγούδι που αγαπάει όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις" αναφέρει χαρακτηριστικά  ο ίδιος  μιλώντας για τη νέα συλλογή τραγουδιών του..

Χαιρόμαστε για την καλλιτεχνική του πορεία και ακόμα περισσότερο που με αφορμή το φεστιβάλ  τέχνηγς Β. Αιγαίου θα τον απολαύσουμε και πάλι  live:

Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου:



To trailer του φεστιβαλ επενδύθηκε  με  μουσική απο το τραγούδι "Δες"  που  περιέχεται στο  νέο άλμπουμ του Γιάννη Σιδηρά  "Χάνομαι"  (δισκογραφική εταιρεία Music Mirror)

Το THANOS ART CAMP και ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λήμνου, συνδιοργανώνουν υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, το Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου 2021, στις εγκαταστάσεις τους, στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, παραλία Θάνους στην Λήμνο, από 9 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου 2021.

Μουσική, Χορός, Θέατρο, σεμινάρια και εργαστήρια τέχνης, για παιδιά και ενήλικες, παρουσιασμένα από καταξιωμένους καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, αλλά και υπαίθριες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών και πρωταθλητών.

Ορεινή ποδηλασία, Τοξοβολία, Κανόε - Καγιάκ, Ιστιοσανίδα, Κωπηλασία, είναι κάποιες από τις Υπαίθριες δραστηριότητες, που θα διεξάγονται κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου