ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ο Νίκος Μπογιόπουλος για όσους με αφορμή τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ξέρασαν και πάλι το φασιστικό , ρατσιστικό , εμετικό τους δηλητήριο

 Βόθρος

Από το facebook του Νίκου Μπογιόπουλου

Με αυτούς τους αλήτες, που όταν δολοφονήθηκε η κοπέλα ξέρασαν πάλι το φασιστικό, ρατσιστικό, εμετικό τους δηλητήριο κατά των μεταναστών και των προσφύγων επειδή οι δήθεν δράστες “μιλούσαν σπαστά ελληνικά”, δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο από όσο ασχολείται κανείς για να πετάξει τα απορρίμματα στο βόθρο. Οτιδήποτε παραπάνω θα ήταν σαν να δίναμε την ανοχή μας να λογίζεται σαν μέρος της κοινωνίας των ανθρώπων εκείνος ο ηλίθιος φασίστας που θα έλεγε, μετά από αυτή την εξέλιξη, ότι “οι Ελληνες δολοφονούν τις αλλοδαπές συζύγους τους”. Οσο φασίστας και ηλίθιος θα ήταν ο δεύτερος, τόσο φασίστες και ηλίθιοι είναι και οι πρώτοι. Στο βόθρο”.

Σημείωση Ημεροδρόμου: Για όσους δεν την θυμάστε είναι η προ μερικών εβδομάδων δήλωση της , προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας και αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου με αφορμή τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά: 

«…η Ελλάδα είναι μια κοινωνία που είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής. Αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών που δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση δηλαδή».

Αυτή ήταν η δήλωση της κυρίας προέδρου. Θα περιοριστούμε στην

παράθεσή της. Και θα την αφήσουμε ασχολίαστη. Προς το παρόν… 

Μπογιόπουλος Νίκος
10 ώρες πριν

Με αυτούς τους αλήτες, που όταν δολοφονήθηκε η κοπέλα ξέρασαν πάλι το φασιστικό, ρατσιστικό, εμετικό τους δηλητήριο κατά των μεταναστών και των προσφύγων επειδή οι δήθεν δράστες "μιλούσαν σπαστά ελληνικά", δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο από όσο ασχολείται κανείς για να πετάξει τα απορρίμματα στο βόθρο. Οτιδήποτε παραπάνω θα ήταν σαν να δίναμε την ανοχή μας να λογίζεται σαν μέρος της κοινωνίας των ανθρώπων εκείνος ο ηλίθιος φασίστας που θα έλεγε, μετά από αυτή την εξέλιξη, ότι "οι Ελληνες δολοφονούν τις αλλοδαπές συζύγους τους". Οσο φασίστας και ηλίθιος θα ήταν ο δεύτερος, τόσο φασίστες και ηλίθιοι είναι και οι πρώτοι. Στο βόθρο.
***
(για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις πατήστε εδω: Νίκος Μπογιόπουλος και επιλογή "ακολουθήστε")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου