ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΦΩΝΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΓΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ";

Και επειδή μερικοί βάζουν το μίσος τους για την ΠΟΣΠΕΡΤ παραπάνω απο τα γεονότα, την ιστορία και την αλήθεια, μετατρέποντας  σήμερα με θράσος και ευκολία τους "θύτες" σε "θύματα", να θυμηθούμε τη στάση της "ανθρωποφάγας"  ΠΟΣΠΕΡΤ το 2014, τότε που οι πραξικοπηματίες του μαύρου μαγάριζαν την ιστορία του τρίτου δίνοντάς την "εργολαβία" σε εταιρεία δικών τους ανθρώπων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Θεμα: « Για το Τρίτο »

Το πραγματικό Τρίτο Πρόγραμμα –βασικός πυλώνας πολιτισμού και αναγνωρισμένος θεσμός της ιστορίας της χώρας μας.
Το ιστορικό Τρίτο Πρόγραμμα που επιμόρφωνε γενιές και γενιές Ελλήνων και όχι μόνο, παράνομα και με αδιαφανείς διαδικασίες, άρχισε πριν λίγες μέρες να το ….«λειτουργεί ;» η ανύπαρκτη και ανυπόστατη ΝΕΡΙΤ.

Η κυβέρνηση του μαύρου, οι επικεφαλείς ενός ρουσφετολογικού, αδιαφανή και κυβερνητικού ΔΗΘΕΝ Δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, κακέκτυπου άλλων εποχών, και πλαστογράφοι της ιστορίας , ανέθεσαν στην ιδιωτική εταιρεία, ΑΝΚ ΕΠΕ, του Θάνου Φουργιώτη -γνωστού … άνδρα του πολιτισμού (!) στον στενό μικρόκοσμο της παρέας του- να προσλάβει «έγκριτους παραγωγούς» της αρεσκείας του!!! 

Ο εξευτελισμός σε όλο του το μεγαλείο… 

Ο ιδιοκτήτης Φουργιώτης προσλαμβάνει και τον εαυτό του ως εργαζόμενο παραγωγό στο υπό σύσταση ….« Τρίτο πρόγραμμα », μαζί με διπλοθεσίτες , υπαλλήλους τραπεζών, συνταξιούχους , εμπόρους -καταστηματάρχες , πολ. μηχανικούς , εκφωνητές , Δ/ντες ωδείων ( Αθήνα – περιφέρεια ) κλπ .και όλα αυτά για τον πολιτισμό και για να συμβάλουν και στην πάταξη της ανεργίας !!!!!!!!!!!

Το ποσόν για το δίμηνο Μαρτίου Απριλίου είναι απροσδιόριστα υψηλό και βέβαια για παροχή υπηρεσιών ΜΟΝΟ των μουσικών παραγωγών(!) αφού όλα τα άλλα παρέχονται ( υποδομές-φως νερό - τηλέφωνο ),όπως και οι συμβάσεις της …ΕΡΤ με διεθνείς οργανισμούς ( ΕΒU , πολιτιστικών φορέων κλπ) ακόμα και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ (!) τη στιγμή μάλιστα που πολλοί από τους παραγωγούς και τους τεχνικούς που απασχολούνται για το ….«Τρίτο πρόγραμμα » αμείβονται ήδη από την επίπλαστη ΔΤ.

Η απόφαση δε της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΝΕΡΙΤ στην διαύγεια χρίζει πολυσέλιδης τεκμηρίωσης και επεξηγήσεων γιατί είναι εμπεριστατωμένα (!) ασαφής για να συγκαλύπτει της παρανομίες .

Με ποια διαδικασία επιλέχτηκε η συγκεκριμένη εταιρεία? 

Προκηρύχτηκε διαγωνισμός? 

Και η εταιρεία με ποια διαδικασία προσέλαβε τους εν λόγω κυρίους? 

Με ποιους εργασιακούς όρους εργάζονται οι συγκεκριμένοι «έγκριτοι παραγωγοί» στην εταιρεία του κ. Φουργιώτη?

Πώς μπορεί μια ιδιωτική εταιρεία να έχει πρόσβαση στο Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας?

Πώς μπορεί να λειτουργεί ένας από τους βασικούς πνευματικούς φορείς της χώρας με μοναδικό κριτήριο την «παρέα»?

Καταγγέλλουμε όλες αυτές τις παράνομες ενέργειες της «ηγεσίας» της ανύπαρκτης ΝΕΡΙΤ.

Το μόρφωμα αυτό που λέγεται …«Τρίτο Πρόγραμμα» έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών για ισότιμη πρόσβαση στα δημόσια πολιτιστικά αγαθά.

Είναι τυχαίο μήπως πως στο μόρφωμα κλήθηκαν να υπηρετήσουν άνθρωποι που ούτε για ένα λεπτό δεν στάθηκαν στον καθολικό αγώνα των απολυμένων της ΕΡΤ? 

Είναι τυχαίο που οι συνάξεις του κ. Προκοπάκη με τους παραγωγούς γίνονταν μυστικά, έπειτα από τηλεφωνικές προσωπικές προσκλήσεις ?

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

Το Τρίτο πρόγραμμα μεταδίδεται χωρίς διακοπή από τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΕΡΤ ,μέσω του www. ertopen . com και από τους περιφερειακούς σταθμούς στα FM και στα βραχέα , από έμπειρους ανθρώπους του πολιτισμού, άξιους και ανιδιοτελείς που κρατάνε τον πολιτισμό και την αξιοπρέπεια τους ψηλά.

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και για τα υπόλοιπα προγράμματα που εκπέμπουμε ανελλιπώς όπως το ΠΡΩΤΟ, το ΔΕΥΤΕΡΟ , το ΚΟΣΜΟΣ, τη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Όπως ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε, έτσι θα νικήσουμε.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου