ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η ΕΡΤ διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, BLS/AED»


Αγία Παρασκευή, 13.04.2018


Η  ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να οργανώσει  σεμινάριο  με θέμα: «Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, BLS/AED»:
Η εκπαίδευση οργανώνεται από την ΕΕΙΕ (Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης) , πιστοποιείται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC) και πληροί απόλυτα τις προδιαγραφές του ΚΕΣΥ (Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας).
Το σεμινάριο BLS/AED (Basic Life Support/Automated External Defibrillation) είναι ένα σεμινάριο διάρκειας 4-5 ωρών , αφορά στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στην χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Προς τούτο παρακαλούμε :
 όσοι συνάδελφοι επιθυμούν  να συμμετάσχουν στο  σεμινάριο αυτό και να αποτελέσουν  την ομάδα Α΄  Βοηθειών της ΕΡΤ Α.Ε. , να  αποστείλουν σχετική αίτηση με τα  στοιχεία τους  στο e-mail :  facility_management@ert.gr   αναφέροντας το ονοματεπώνυμο , ημερομηνία γέννησης, υπηρεσιακή μονάδα , ειδικότητα  τηλέφωνο  σταθερό ,  τηλέφωνο  κινητό   σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα .
Για να γίνει σωστός προγραμματισμός του σεμιναρίου (διαθεσιμότητα εκπαιδευτών, εισαγωγή συμμετεχόντων στην βάση δεδομένων, κλπ) πρέπει να δηλωθούν τα στοιχεία των συμμετεχόντων  μέχρι  30.04.2018

            Το σεμινάριο θα διεξαχθεί  στους χώρους του ραδιομεγάρου.
Σε όλους τους εκπαιδευόμενους θα δοθούν σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή, που θα καλύπτουν όλη την διδαχθείσα ύλη και επιπλέον διδακτικά βίντεο.



        Ο Διευθυντής
Διοικητικής Μέριμνας



    Κώστας Γόντικας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου