ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Στο πειθαρχικό ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τα «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» (Δεν είναι ο Στέλιος Νικητόπουλος όπως ...βιάστηκαν να διαδώσουν μερικοί)


Εισαγωγικό σχόλιο pospertblogspot  πριν την αναδημοσίευση του σχετικού άρθρου της ΕΦΣYN:

Για άλλη μια φορά  ο  συνάδελφος  δημοσιογράφος  της ΕΡΤ3 Στέλιος Νικητόπουλος έγινε στόχος  όχι  των στελεχών της ΝΔ (βλ. εδώ) ή των  ακροδεξιών  συμμοριών, αλλά μερικών  που  με αφορμή ένα  περιστατικό  στο οποίο  "πρωταγωνιστής" ήταν  κάποιος άλλος δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, προσπάθησαν να διαδώσουν ότι είναι αυτός  που  θα περάσει πειθαρχικό, κατατάσσοντάς τον έτσι ηθελημένα ή άθελά τους  στους  "συνήθεις ύποπτους" που φταίνε για ότι  "κακό"  συμβαίνει.

Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε  εκ μέρους της ΕΡΤ  καμία  αντίδραση, όταν  προχθές το στέλεχος  της ΝΔ  Θ. Γιάνναρος στοχοποίησε  τον συνάδελφο  Νικητόπουλο φροντίζοντας  μέσω των social media να του ...επισημάνει ότι σε λίγο θα ψάχνει για δουλειά και ότι η ιστορία στήνει στα 11 βήματα τους προδότες τύπου Μαδούρο και στους ντόπιους ή “αλλοδαπούς” φίλους του και πατάει τη σκανδάλη.

Ακολουθεί το άρθρο της ΕΦΣΥΝ:

Στο πειθαρχικό ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τα «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας»

26.01.2019, 13:29
efsyn.gr

Αποστάσεις πήρε η ΕΡΤ από την αναφορά δημοσιογράφου σε «σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» κατά τη διάρκεια ανταπόκρισης στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 στις 23 Ιανουαρίου.

«Να συνδεθούμε με το τελωνείο Ευζώνων στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ. Εκεί
αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ», είπε η παρουσιάστρια του δελτίου της ΕΡΤ3, με τον ρεπόρτερ να σχολιάζει: «Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα».


Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ σημειώνει πως η εν λόγω αναφορά δεν αποτελεί επίσημη θέση της αλλά είναι προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου και τονίζει πως έχει κινήσει όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο και τον εσωτερικό κανονισμό της εταιρείας πειθαρχικές διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Καταλήγοντας η διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνει αποφασισμένη να προασπιστεί το δικαίωμα του πολίτη για έγκριτη και πλουραλιστική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου