ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ("ΒΗΜΑ FM") - ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ



Σήμερα Δευτέρα 7/11/2018 εκδικάζεται η αγωγή 14 εργαζομένων στο ΒΗΜΑ FM κατά της εταιρείας Ραδιοφωνικές επιχειρήσεις ΒΗΜΑ FM, του Σταύρου Ψυχάρη, της Άλτερ Εγκο ΜΜΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Οι προσφεύγοντες διεκδικούν την καταβολή των οφειλόμενων και των δεδουλευμένων τους από τους
επιχειρηματίες και τις εταιρείες που είχαν υπό τον έλεγχό τους, τον ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος πλέον δεν εκπέμπει, ενώ και η συχνότητα των 99,5 έχει επιστραφεί στο δημόσιο.


Η ΕΤΕΡ από την πλευρά της έλαβε την πρωτοβουλία και κατέθεσε καταγγελία στο ΕΣΡ, ενόψει της δημοσίευσης της προκήρυξης για τις δύο τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, ύστερα από αίτηση της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ. 
Οι τεχνικοί ήχου στρέφονται κατά της συγκεκριμένης  εταιρείας αναφέροντας πως  ανήκει 100% στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και υποστηρίζοντας πως “είναι υπεύθυνη εν μέρει για το κλείσιμο του «MEGA CHANNEL» ενώ έχει την αποκλειστική ευθύνη για το κλείσιμο του «ΒΗΜΑ fm»”. Η ΕΤΕΡ ζητάει από τον ΕΣΡ να είναι αρνητική η  απόφαση του  επί του αίτήματος απόκτησης τηλεοπτικής άδειας, “για λόγους Δημοκρατίας και Ισονομίας των Πολιτών της Χώρας μας”.
πηγη:typologies.gr/

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ Η ΕΤΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΒΗΜΑ FM" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε.Ρ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΒΗΜΑ FM"


H ALTER EGO, Ο "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ", ΤΟ "ΚΑΝΟΝΙ" ΣΤΟΝ BHMA FM, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ MEGA ΚΑΙ ΤΑ 3.500.000 ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΡΦΑΝΗ" ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕΡ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ)


Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ FM" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕΡ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ)


"ΦΡΕΝΟ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ "ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ" ΔΙΑ ΤΗΣ ...ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ - ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ "ΒΗΜΑ FM" (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΜΜΕ)

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ): ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;;;



OI ΔΥΟ "ΟΡΦΑΝΕΣ" ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΛ. ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΘΝ. ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΗΚΑΝ "ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ" (Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ )


Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου