ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ Π. ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ (KONTRA TV) ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΕΡΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ Κ.ΚΑΙΡΙΔΗ (VIDEO)


Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης  το βράδυ της 14/10/2019   προσκεκλημένος  στην εκπομπή kontra24  του Αιμίλιου Λιάτσου (kontraTV) , μίλησε για όλους και για όλα και απάντησε  σε κάθε αντιερτικό  σχόλιο του  συμπαριστάμενου βουλευτή της Ν.Δ κ. Καιρίδη.

Στο ξεκίνημα της συζήτησης  καταδίκασε  την εισβολή  της Τουρκίας στην Συρία   και την γεννοκτόνα επίθεση εναντίον του Κουρδικού λαού, ενώ  συνέχισε τονίζοντας την προσπάθεια  της διοίκησης να φιμώσει  τη φωνή της ΠΟΣΠΕΡΤ  και να σπείρει  τη διχόνοια  ανάμεσα  στους εργαζόμενους, φανερώνοντας  όπως η κυβέρνηση και ο κ. Καιρίδης  την "αγάπη" της  στους  "πραγματικούς  συνδικαλιστές"  (εννοούν  την ανίερη και παράνομη  σύμπραξη   του παραταξιάρχη προέδρου  του ΠΑΣΥΜΗΤΕ  και κάποιων  εθελόδουλων  με  την  νεοφανή  ΕΕΕρτ ).Τα ίδια έκαναν και έλεγαν  και άλλες διοικήσεις στο παρελθόν (π.χ ο υπόδικος  για κακουργήματα εναντίον του δημοσίου  Παναγόπουλος και ο περίφημος  Προκοπάκης της ΝΕΡΙΤ  που   όπως ο ίδιος  ομολογεί, αποκαλούσε τον αγαπημένο του "συνδικαλιστή" με το υποκοριστικό  "Μαίριλυν") , οι οποίες κατά σύμπτωση είχαν  επίσης διορισθεί απο  κυβερνήσεις του ίδιου πολιτικού χώρου με τη σημερινή. 
Τα επιχειρήματα και τα σχόλια  του κ. Καιρίδη  ήταν πανομοιότυπα με εκείνα  που  ακούστηκαν προ ημερών  απο τα χείλη της διοίκησης όταν συναντήθηκε με το Δ.Σ  της ΠΟΣΠΕΡΤ, "γαρνιρισμένα"|  με Σαμαρική  και Μητσοτακική αντιερτική  και αντισυνδικαλιστική  ρητορική, επιμένοντας ωστόσο στη "συλλογική ευθύνη"  που την "απλώνουν"  κατά το δοκούν σε όλους τους εργαζόμενους και  την  ομοσπονδία τους.

Νά είναι άραγε μόνο σύμπτωση το ότι ακούγοντας  τον κ.  Καιρίδη  νομίζεις  ότι διαβάζεις  ανακοίνωση  της ΕΕΕρτ ή ακούς  τον παραταξιάρχη - πρόεδρο του ΠΑΣΥΜΗΤΕ  να μιλά για το "συμφέρον των εργαζομένων";

Πως να σχολιάσεις  τη δήλωση του κ. Καιρίδη  πως  η διοίκηση της ΕΡΤ και  οι αγαπημένοι της  "συνδικαλιστές" των τριών  σωματείων  θα περιφρουρήσουν (!!!) τους εργαζόμενους;

Εύκολα  μπορεί να φανταστεί κανείς  το περιεχόμενο αυτής  της  απο κοινού "περιφρούρησης"  όταν  η διοίκηση  θα  αρχίσει να εφαρμόζει  όλα αυτά τα αντεργατικά  και αντιερτικά  σχέδια  που δήλωσε ως προθέσεις  στη συνάντησή  της με την ΠΟΣΠΕΡΤ.

Στο παρακάτω video  μπορείτε  να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα  απο την  εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου