ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Κανείς άριστος δεν χάνεται! Στο ιδιαίτερο γραφείο του Πικραμμένου διορίστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός αφού απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής




(αναδημ. απο το thefaq.gr)

 Μεγάλη κουβέντα τελικά το “κανείς δεν χάνεται”…

Ή το κανείς “δεν μένει παραπονεμένος”, ειδικά όταν πρόκειται για το επιτελικό κράτος που από τη στιγμή που το εγκαινίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 κάνει απανωτά βζιιιιιν, όπως κάνει η οικονομία που έλεγε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τελευταία απόδειξη (για τους πιο παραδόπιστους) αποτελεί ο διορισμός στο ιδιαίτερο γραφείο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου του Γρηγόρη Ψαριανού, αφού στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 απέτυχε να γίνει βουλευτής με τη ΝΔ.



Ο Γρηγόρης Ψαριανός που έχει διακριθεί για τις απρόσκοπτες μετακινήσεις του σχεδόν σε όλα τα κόμματα του πολιτικου φάσματος της Ελλάδας αλλά και για το μύρισμα γυναικείων παλτό στη Βουλή και το ότι νιώθει την ελευθερία να εκφράσει ότι του “αρέσει το γκομενάκι” για την Έφη Αχτσιόγλου θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στις χυδαίες αναρτήσεις αυτή τη φορά από το φιλόξενο λιμάνι του ιδιαίτερου γραφείου του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Γιατί πραγματικά εν μέσω πανδημίας, εκατοντάδων νεκρών και διασωληνωμένων, με τη Βόρεια Ελλάδα να σαρώνεται από τον κορονοϊό, με την οικονομία να

παραπαίει και την ταπεινωτική ήττα στην εξωτερική πολιτική απέναντι στον Ερντογάν, ο διορισμός του Γρηγόρη Ψαριανού είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει το κλίμα, εκεί που απέτυχε η “φούσκα” με τη “βίλα Τσίπρα” για παράδειγμα….





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου