ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΙΥΕ: ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ. ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018!

Αθήνα,  6/11/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018


Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ)  εκφράζει την αμέριστη  και ολόπλευρη στήριξη της στους  εργαζόμενους του ΟΠΑΠ και του Σωματείου τους, που αγωνίζονται για σύναψη Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ), προχωρώντας σε στάση εργασίας την Τετάρτη 7/11 από τις 10:00 έως τις 12:00.

Ο ΟΠΑΠ είναι από τις πλέον κερδοφόρες εταιρείες στη χώρα, σχεδόν μονοπώλιο στον κλάδο και
με συνεχείς διαφημίσεις προβάλλει τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί, ενώ κάνει συνεχώς χορηγίες στον τομέα του Αθλητισμού.

Ο ΟΠΑΠ οφείλει λοιπόν να αποδείξει ότι πρώτα απ’ όλα σέβεται τους εργαζόμενούς του και να προχωρήσει άμεσα, χωρίς κωλυσιεργίες και καθυστερήσεις, στη σύναψη επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, με μισθολογικούς και θεσμικούς όρους που αντιστοιχούν στην υπερκερδοφορία του.

Καλούμε τα σωματεία μέλη της ΟΙΥΕ, καθώς και κάθε εργαζόμενο, να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας, δίνοντας δυναμικό παρόν στην αυριανή Απεργιακή Συγκέντρωση, στις 10 π.μ., έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, στη Λ. Αθηνών 112.

Για την ΟΙΥΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου