ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ. Σ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
29/11/2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ ΠΟΣΠΕΡΤ ΜΕ  ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ  ΜΕΛΗ  ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΡΤ

Στα γραφεία μας σήμερα  29/11/2018, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Δ.Σ  της ΠΟΣΠΕΡΤ με τον  Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Δρόσο και τα νέα μέλη  του Δ.Σ  κ. Παπαδημητρίου και κ. Αρβανίτη που είναι εξουσιοδοτημένοι  για θέματα της ραδιοφωνίας και της ΕΡΤ3 αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ εκ μέρους του Δ.Σ, αναφέρθηκε  στα «καυτά» θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους και τα οποία παραμένουν εκκρεμή, χρονίζοντα και μέχρι στιγμής άλυτα,  καθώς επίσης  και σε  ζητήματα  που έχουν σχέση με τη  λειτουργία, τις υποδομές, το παρόν και το μέλλον της ΕΡΤ.

Ο Δ. Σύμβουλος συμφώνησε ότι
  οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ  είναι η πραγματική  περιουσία  της ΕΡΤ μαζί με το πρόγραμμά της  και αναφέρθηκε  στη σημειολογική αξία  της σημερινής  παρουσίας του ιδίου και των νένων μελών  του Δ.Σ  στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Συμφωνήθηκε  ότι  Διοίκηση και  εργαζόμενοι με ουσιαστικό διάλογο και συνεννόηση, θα προχωρήσουν σε δράσεις και παρεμβάσεις, ώστε να υλοποιηθούν  γρήγορα και με τον καλύτερο τρόπο όλα  όσα   απαιτούνται για τους εργαζόμενους, την  ανάπτυξη και την πρόοδο  της  ΔΗΜΟΣΙΑΣ ραδιοτηλεόρασης, με ισονομία , δικαιοσύνη και διαφάνεια , ώστε να υπάρχει  καθεστώς  ομαλού εργασιακού κλίματος.

                      









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου