ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ: "ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΕΡΤ" - ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: "ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ"



Ας διαβάσουν σήμερα στα “Παραπολιτικά” τη συνέντευξη του τέως Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, οι όψιμοι επικριτές της ΕΡΤ.

Εκείνοι που δεν δίστασαν για λόγους που ακόμη δεν έχουν προσδιοριστεί με δημόσιες παρεμβάσεις τους, να
αλλάξουν τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Τον πέτυχαν με τη καταλυτική στάση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έφτασε ως τα χείλη του Μάκη Βορίδη για να πετύχει τον στόχο της, να αλλάξει η διοίκηση και να μην έχει ισχύ η ΠΟΣΠΕΡΤ στην εταιρεία.

Τώρα τη σκυτάλη παίρνει και πάλι ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος επικαλείται τις δημόσιες αναφορές των συγκεκριμένων προσώπων για την ΕΡΤ.  
Τον θόρυβο για τις καρέκλες. 

Να δούμε τώρα ποιοι θα εχουν το θάρρος να απαντήσουν στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος υπερηφανεύεται για τη ΝΕΡΙΤ, που δεν επέτρεπε τη μετάδοση των ομιλιών του Αλέξη Τσίπρα.

Συγχαρητήρια και καλήνυχτά σας.

Οργή Παππά για Σαμαρά:
 Αμετανόητος αλλά και υπερήφανος για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σχολίασε τα όσα ανέφερε για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ειδικότερα ο κ. Παππάς αναφέρει: «Όχι μόνο αμετανόητος αλλά και υπερήφανος για το κλείσιμο της ΕΡΤ δήλωσε ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ σε πεντασέλιδη (!) συνέντευξη, την ώρα που η δικαιοσύνη ασχολείται με τα μπόνους & σύντομα οι ορκωτοί λογιστές με το κόστος του “μαύρου”».

("Αιχμές" - "τυπολογιες" 17/11/2018)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου