ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΣΤΟΝ κ.ΜΙΧΑΛΙΤΣΗ: "ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗΝ ΕΣΕΙΕ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγ. Παρασκευή  21/11/2018
“Λαγός την φτέρην έσειε κακό της κεφαλής του” - Ανταπάντηση στον κ. Μιχαλίτση

Πριν ο κ. Μιχαλίτσης στείλει ομαδικά στα προσωπικά  emails των συναδέλφων μας, την «απάντηση» και τις απειλές του στο προεδρείο της  ΠΟΣΠΕΡΤ, πρίν ως άλλος Φαρισαίος  βιαστεί να «διαρρήξει τα ιμάτιά του» από …ιερή αγανάκτηση, επειδή αναφέραμε  ότι είναι   «μάρτυρας  υπεράσπισης»  στη «δίκη  Παναγόπουλου», θα έπρεπε τουλάχιστον  να σκεφτεί, ότι  η επίθεση  δεν είναι πάντα  και η καλύτερη  «άμυνα», ειδικά  όταν  υπεραμύνεσαι ψέματα, που  όσο χοντροκομμένα  και να είναι δεν μπορούν ποτέ  να σκεπάσουν την αλήθεια. 

Και η αλήθεια  είναι  ότι
  ο σημερινός πρόεδρός της ΠΟΣΠΕΡΤ   Π.Καλφαγιάννης  ήταν  αυτός  που  οδήγησε  με τις καταγγελίες  του, στην αποκάλυψη των σκανδάλων  και στην ποινική  δίωξη σε βαθμό μάλιστα  κακουργήματος όσους  εμπλέκονταν σε αυτά, είναι  αυτός  που έως και σήμερα  καλείται  ως  μάρτυρας  κατηγορίας, ενώ  ο δήθεν  θιγμένος  κ. Μιχαλίτσης ήταν  ανέκαθεν  μεταξύ εκείνων  που είχε προταθεί από τους κατηγορούμενους ως μάρτυρας υπεράσπισης, δικαίωμα που φυσικά  απεδέχθη και κατέγραψε  ο εισαγγελέας.

Εάν  για τον κ. Μιχαλίτση  εμείς  είμαστε  ψεύτες , τότε είναι ψεύτης  και  δεν ξέρει τι του γίνεται και ο  ειδικός ανακριτής, ο οποίος  στην έκθεση  της ένορκης  εξέτασής του (βλ. παρακάτω)   τον αναφέρει  ως  «μάρτυρα υπεράσπισης», όχι  τυχαία ούτε φυσικά  επειδή  είχε   μια στιγμιαία «έμπνευση», αλλά  σεβόμενος  προφανώς  το δικαίωμα  των κατηγορουμένων  να επιλέγουν  τους μάρτυρες  υπεράσπισης.

Συγκρίνοντας τα δύο παραπάνω έγγραφα  η διαφορά μεταξύ της ιδιότητας των δύο μαρτύρων  είναι οφθαλμοφανής.
Εκτός όμως  από τον  ειδικό ανακριτή, όπως  φαίνεται είχαν  «εμπλακεί» και άλλοι  σε αυτή τη «συνωμοσία» εναντίον  της  τιμής και της υπόληψης  του  κ. Μιχαλίτση, όπως φαίνεται σε πλήθος  δημοσιευμάτων. Ενδεικτικά παραθέτουμε τα  παρακάτω  δημοσιεύματα ΜΜΕ  που δεν θα τα έλεγες  και «φιλικά»  στην ΠΟΣΠΕΡΤ:




Αν ο κ. Μιχαλίτσης  πιστεύει ότι έχει τρωθεί  η τιμή και η υπόληψή του και θέλει οπωσδήποτε να τιμωρηθεί  ο  υπαίτιος, τότε  δεν έχει  παρά  να μηνύσει  τον εαυτό του η και εκείνους  εκ των κατηγορουμένων που τον πρότειναν ως μάρτυρα υπεράσπισης , πρόταση  που έγινε αποδεκτή από τον ίδιο και τη δικαιοσύνη.

Επειδή ο κ. Μιχαλίτσης διατείνεται πως δεν είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Παναγόπουλου αλλά  άλλου συγκατηγορούμενου στη δίκη Παναγόπουλου του απαντούμε, ότι ενδεχομένως δεν θα μπορούσε  να είναι μάρτυρας στο κακούργημα  που αφορά  στα bonus, αφού  ο ίδιος  θα κρινόταν  ως αναξιόπιστος μιας και συμμετείχε σε  αυτό το “party”. 

Ωστόσο η συμμετοχή του σε αυτή τη δίκη σαν μάρτυρας υπεράσπισης για τα υπόλοιπα κακουργήματα Παναγόπουλου και συγκατηγορουμένων, δείχνει  καθαρά  την επιθυμία του  να τον απαλλάξει από κάθε  φυσική και ηθική αυτουργία. 
Μια …επιθυμία που εκδηλώθηκε  όχι  τον καιρό της διερεύνησης,  αλλά το 2013 λίγο πρίν το πραξικόπημα του μαύρου, στο  οποίο χρησιμοποιήθηκαν ως επιχειρήματα εκ μέρους των πραξικοπηματιών  αυτά  ακριβώς τα εγκλήματα,  σαν να τα είχαν όμως διαπράξει  όχι οι κατηγορούμενοι αλλά οι εργαζόμενοι που  απολύθηκαν παράνομα από το Σαμαροβενιζελικό καθεστώς.

Επειδή έχουμε αποδείξει  ότι σεβόμαστε και υπερασπιζόμαστε  στην πράξη κι όχι  μόνο στα λόγια  κάθε αξία  του δικαιικού μας πολιτισμού, όπως και κάθε  λέξη του Συντάγματος και πάνω από όλα  τις  θεμελιώδεις αξίες της Δημοκρατίας, δηλώνουμε  και εμείς  στον κ. Μιχαλίτση και σε κάθε  Μιχαλίτση  ότι  δεν θα δειλιάσουμε  εμπρός  στις απειλές  τους  και θα συνεχίσουμε  να αγωνιζόμαστε εναντίον κάθε διασπαθιστή του δημοσίου χρήματος, κάθε συκοφάντη και καταδολιευτή  του συνδικαλιστικού κινήματος υπερασπιζόμενοι πάντα  τη δημόσια περιουσία και το δίκιο των   εργαζομένων.

                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου