ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΟΜΑΔΑΣ ΨΕΥΔΟΥΣ" Ο ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ - ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΑΝΕ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΑΝ ΣΕ ...ΑΠΟΤΥΧΙΑ

(αναδημοσίευση απο τις "Αιχμές" - "Τυπολογίες")

**Μα έχουν τέτοια άγνοια στην ΝΔ;

**Βγαίνει στο Ραδιόφωνο 247 ο κ. Κυρανάκης και λέει πως η ΕΡΤ πρέπει να λειτουργεί με ιδιωτικά κριτήρια.

**Και ο κρατικός ραδιοτηλεοοπτικός φορέας έχει κερδοφορία! Τόση άγνοια;

**Λέει, ο εκπρόσωπος Τύπου. για τα έσοδα των 7,3 εκατ. ευρώ και δηλώνει ότι η ΕΡΤ απέτυχε επειδή το κόστος των δικαιωμάτων ανήλθε σε 10 εκατ. ευρώ.

 **Να μας βρει κάποιον στην ιδιωτική αγορά που τιμολογεί μέσα σε 3 μήνες έσοδα 7 εκατ. ευρώ – σε αυτή την εποχή- και να μας πει γιατί είναι αποτυχημένος!

**Ας ρωτήσει την κ. Μαρία Σπυράκη, για το πως στην πραγματικότητα μπορεί να καταρρεύσει ένας σταθμός, όταν για παράδειγμα στο Mega δεν έλεγαν το τι συνέβαινε και “έπαιρναν τις ειδήσεις στο μαξιλάρι τους”

**Φανταστείτε να μην προερχόταν από την ιδιωτική αγορά ο κ. Κυρανάκης.

 **Και ας κάνει ένα τεστ. Να ζητήσει τους ισολογισμούς των ιδιωτικών σταθμών στα οποία βγαίνει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος  Τύπου.

Σχόλιο pospert blog:

Ο Κυρανάκης  είναι ένας  νέος  που  δυστυχώς αποφάσισε να μπεί στην πολιτική   με τον "παραδοσιακό" για  την παράταξή του τρόπο, κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση  του Σαμαρά και των  ακροδεξιών κομματικών υβριδίων και μεταλλαγμένων που έχουν συσπειρωθεί κοντά του.Οι εξετάσεις  που  έδωσε  και στις οποίες  όπως φαίνεται "αρίστευσε"  για  να μπεί στο επικοινωνιακό επιτελείο της  εικονικής ηγεσίας  της ΝΔ, είχαν αντικείμενο την ικανότητα στο  να λές  χωρίς  ίχνος  αιδούς  ακόμα και τα πιό ξεδιάντροπα ψέματα.

Αν  ο Κυρανάκης  ζούσε  σε άλλες εποχές, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι  θα  ήταν μέλος  των εκτάκτων  στρατοδικείων  που  έστελναν στο θάνατο ή στις φυλακές  αυτούς  που  οι ιδεολογικοί του πρόγονοι  ονόμαζαν  "μιάσματα", δίνοντας  ταυτόχρονα  ελευθερία κινήσεων και τον απαράιτητο "ζωτικό  χώρο"  στους  "νοικοκυραίους επιχειρηματίες"  και στους  δοσίλογους  και μαυραγορίτες  της κατοχής  να αυγατίσουν  τα  λεκιασμένα με αίμα  κεφάλαιά τους.

Ο  "ψευτοθόδωρος"  Κυρανάκης  μας θύμισε  τον Κεδίκογλου  ο οποίος  κατ΄εντολή  της μιντιακής  μαφίας  κατηγορούσε την ΕΡΤ  ένα χρόνο πρίν το πραξικόπημα του μαύρου, γιατί  έδωσε περισσότερα  λεφτά  απο τους καναλάρχες  και απέκτησε  αποκλειστικά δικαιώματα  για αθλητικές  μεταδόσεις.


Όσο και να θέλουν να κρύψουν  την εξάρτησή  τους  απο την μιντιακή μαφία , η  μπόχα  της  διαπλοκής  αυτής  είναι τόσο πτωματική,  που αναγκαστικά φτάνει ακόμα  και στα ρουθούνια  των δικών τους οπαδών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου