ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Η ...ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ" ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΤΑ ΤΟ SURVIVOR (video)


Όταν ο Τούρκος καναλάρχης - παραγωγός είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του να αγοράσει κανάλι ή να υποβάλλει αίτηση για τηλεοπτική άδεια, ο ΣΚΑΪ και το κομματικό του παρακλάδι (ΝΔ), είχαν εκφράσει με κάθε τρόπο την ...πατριωτική τους "αγανάκτηση", κατηγορώντας φυσικά την "προδοτική" κυβέρνηση που δήθεν κουβεντιάζει με τον Τούρκο.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο "Τούρκος" έκλεισε τελικά συμφωνία όχι με τους "προδότες" της κυβέρνησης, αλλά με τους "μπατριώτες" του ΣΚΑΪ.


Ως δια μαγείας η ...πατριωτική "αγανάκτηση" του ανεπίσημου καναλιού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συρρικνώθηκε σαν το μάλλινο πουλόβερ που πλύθηκε με ζεματιστό νερό στη σκάφη της πλύστρας του survivor.

Και έτσι οι "μπατριώτες" του ΣΚΑΪ και της ΝΔ εκτός απο τα φέσια στις τράπεζες, έβαλαν και στο κεφάλι τους τα τούρκικα φέσια με την φωτογραφία του Ερντογάν και το σήμα του survivor και βγήκαν στον αέρα και στους δρόμους σαν καρικατούρες του Π. Μελά εκφράζοντας για άλλο θέμα αυτή την φορά την "μπατριωτική" τους αγανάκτηση.

Ένα απο τα πολλά  παραδείγματα  του πως εφαρμόζεται  απο τα κανάλια  της οικονομικο-πολιτικής  διαπλοκής το  περίφημο  "πνεύμα και ηθική"  που  έλεγε  ο αξέχαστος  Β. Αυλωνίτης  στην πασίγνωστη κλασσική κωμωδία του 1954  "Η Ωραία Των Αθηνών".

"Πνεύμα και ηθική" λοιπόν, όπως ακριβώς το εννοούν οι οι "περιστρεφόμενοι δερβίσηδες" της οικονομικο-πολιτικής διαπλοκής, που θέλουν σώνει και καλά να μας ξεπλύνουν τον εγκέφαλο στα δικά τους τηλεοπτικά πλυντήρια, ελπίζοντας ότι έτσι η μνήμη μας θα σβήσει όπως και οι λεκέδες της δικής τους πρόσφατης πολιτικής ιστορίας.

Δείτε τα δύο παρακάτω video και σκεφτείτε τι είδους "πνεύμα και ηθική" χρειαζόμαστε για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια σε μία δημοκρατία χωρίς "ναι μεν αλλά...":


Ο ΣΚΑΙ και η αντιπολίτευση για τον «Τούρκο καναλάρχη» ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ το survivor
(πηγή:"ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ" https://www.youtube.com/watch?v=1iLJEjdZVxw)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου