ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ("ΑΓΟΝΗ" Η ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ)


Σε συνέχεια  της εφαρμογής  του νέου οργανογράμματος  και του επανασχεδιασμού  της πορείας  της  ΕΡΤ  με στόχο την ανάπτυξη της εταιρίας, το Δ.Σ  αποφάσισε  την τοποθέτηση νέων  προϊσταμένων σε  κρίσιμες   διευθύνσεις:


Αγία Παρασκευή 19 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση στη θέση του Προϊσταμένου του Κέντρου Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Πολιτών (ΚΕΕΠ), που υπάγεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.»

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την τοποθέτηση από 17/07/2018, της τακτικής υπαλλήλου, ΤΕ Διοικητικού ΠΑΧΟΥΝΤΗ Ζωής του Νικήτα  στη θέση Προϊσταμένου του Κέντρου Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Πολιτών (ΚΕΕΠ), που
υπάγεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση στη θέση των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Μέριμνας, της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Συμφωνούμε με την πρόταση του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ Α.Ε. για την κήρυξη άγονης της διαδικασίας και τη μη τοποθέτηση του μοναδικού υποψήφιου στη θέση του Προϊσταμένου στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών.
Ομοίως, συμφωνούμε και με την πρόταση του ίδιου παραπάνω Γενικού Διευθυντή για την κήρυξη επίσης άγονης της διαδικασίας και τη μη τοποθέτηση κανενός υποψηφίου στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Διοικητικής Μέριμνας, χωρίς αποδοχή, όμως, του μέρους εκείνου της εισήγησής του που αφορά τους λόγους που αναφέρονται στον καθένα από αυτούς χωριστά.

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.»

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την τοποθέτηση του τακτικού υπαλλήλου της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Αλέξανδρου Νταλαπέρα του Κωνσταντίνου, Διοικητικού-Οικονομικού υπαλλήλου, προϊσταμένου μισθοδοσίας , στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ Α.Ε. 
Ο τοποθετούμενος Αλεξ. Νταλαπέρας διαθέτει τα τυπικά προσόντα που απαιτεί η Πρόσκληση
Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τα ουσιαστικά προσόντα για την κάλυψη της παραπάνω θέσης, έχοντας άμεση, πλήρη και επαρκέστατη γνώση των μισθολογικών και ασφαλιστικών θεμάτων της εταιρίας. Θα πρέπει επιπλέον να σημειωθεί ότι ο κ. Νταλαπέρας έχει ανταποκριθεί πλήρως σε όσα ζητήματα απασχολούν  σήμερα τη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. με παράδειγμα το ζήτημα του ΕΔΟΕΑΠ και έχει επιδείξει θέληση για προσφορά, ιδιότητα που είναι απαραίτητη στη φάση αναδιοργάνωσης της εταιρίας και στο σχεδιασμό και προσδιορισμό αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό ειδικότερα. 

ΘΕΜΑ: «Τοποθέτηση στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προμηθειών και Διαχείρισης, της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.»

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την τοποθέτηση του τακτικού υπαλλήλου της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Ανδρέα Σκαλίδη του Φραγκίσκου, Διοικητικού Οικονομικού υπαλλήλου , στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προμηθειών και Διαχείρισης της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ Α.Ε.
 Ο τοποθετούμενος Ανδρέας Σκαλίδης διαθέτει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την κάλυψη της παραπάνω θέσης, έχοντας υπηρεσία άνω των τριάντα ετών στην υπηρεσία Διαχείρισης Υλικού της αντίστοιχης ΓΔΔΔ της εταιρίας. 
Η τοποθέτηση του Ανδρέα Σκαλίδη εγγυάται κατά τον καλύτερο τρόπο την παύση του σημερινού 
καθεστώτος της καθυστέρησης προώθησης και έγκρισης των προμηθειών της εταιρίας. Η παρουσία του 
Ανδρ. Σκαλίδη στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προμηθειών και Διαχείρισης δεν θα επιτρέπει τη 
μετάδοση μεγάλων τηλεοπτικών γεγονότων χωρίς την προηγούμενη εξασφάλιση διάθεσης εφεδρικής
μονάδας.
ΒΑΣΙΛΗΣ Θ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Διευθύνων Σύμβουλος
 ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου