ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΤΑΣΟ ΑΒΡΑΤΟΓΛΟΥ


Κάποιοι μπορεί να έχουν ξεχάσει απο που ήρθαν πως ανέβηκαν και σε ποιούς χρωστάνε , όχι όμως  εμείς που  όσο ζούμε, θα θυμόμαστε  με αγάπη  τον συναγωνιστή μας στο δίχρονο αγώνα εναντίον  του μαύρου και της  πολιτικής καταχνιάς, γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ Τάσο Αβράτογλου ο οποίος  έφυγε τόσο νωρίς απο κοντά μας.

Τον Τάσο   και τους άλλους συναγωνιστές που έφυγαν  τόσο ξαφνικά και πρόωρα, θα τον θυμόμαστε για πάντα, γιατί τον χαράξαμε με πολλή αγάπη  όχι στο μυαλό,  αφού εκεί πολλές  φορές  οι μνήμες χάνονται, καλύπτονται ή σβήνονται,  αλλά στην καρδιά μας, εκεί δηλαδή που και να θέλουμε  δεν χάνεται ούτε σβύνεται τίποτα και ποτέ.

Γράφαμε τότε :


ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΑΣΟ ΑΒΡΑΤΟΓΛΟΥ

Σήμερα το μεσημέρι (15.00) στο κοιμητήριο της Ν. Σμύρνης θα πούμε το τελευταίο αντίο στον ανεκτίμητο φίλο και αδελφό συναγωνιστή Τάσο Αβράτογλου που αν και νικημένος απο τον καρκίνο βγήκε νικητής στον αγώνα της τιμής και της αξιοπρέπειας.

Ο πολυαγαπημένος μας Τάσος ήταν μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ και πάντα μπροστάρης και εμπνευστής του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων στην καταληφθείσα απο τις κατοχικές δυνάμεις Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Σε τρείς ώρες θα μας ακούσεις φίλε και αδελφέ Τάσο να σε χαιρετούμε αλλά και να σου υποσχόμαστε με υψωμένες τις γροθιές ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα , ότι θα συνεχίσουμε με επιμονή αλλά και σεμνότητα όπως μας έδειξες εσύ τόσους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου