ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΔΙΩΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΩΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤOPEN ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΣΚΕ (ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ) VIDEO


Χθές  στο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen , για τη λειτουργία  του οποίου  όπως  ξέρετε διώκεται  ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ  Π. Καλφαγιάννης , με την δαμόκλειο σπάθη  του μισού  ποινικού κώδικα να κρέμεται απειλητικά  πάνω  απο το  κεφάλι  όχι μόνο του ίδιου αλλά του ίδιου συνδικαλισμού και όλων όσων  δεν  "συνεμορφώθησαν  προς τας υποδείξεις",  μίλησε στην εκπομπή  του ΣΚΕ  (Συμβούλια Κονωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ), ο  διωχθείς απο τους  "μεγαλοκαρχαρίες" των  ιχθυοτροφείων  και πρόσφατα αθωωθείς  απο τα δικαστήρια  ιχθυολόγος Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος.

Το θέμα  της εκπομπής  ήταν οι εργασιακές συνθήκες και τα ατυχήματα σε εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας, οι  πνιγμοί νυχτερινών φυλάκων, δυτών καθώς επίσης και η ανυπαρξία των  επιβεβλημένων για την δημόσια υγεία και ασφάλεια ελέγχων απο τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες. Συνομιλήρια  τηλεφωνικά  ήταν  και η Μαρία Χουρδάκη μητέρα του ιχθυολόγου-δύτη Τζανόπουλου Νίκου που έχασε τη ζωή του σε κατάδυση εν ώρα εργασίας.

Την ιστορία   και τις απεινείς  διώξεις , τους εκβιασμούς και τις απειλές  εναντίον  του ιχθυολόγου Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου  που  είχε το θάρρος να αποκαλύψει   τι τρώμε και τι μας κρύβουν  επιμελώς  οι διάφοροι  διαπλεκόμενοι "μεγαλοκαρχαρίες", τις έχουμε  περιγράψει  παλιότερα απο αυτό  το blog  (αναμνηστικά για όσους δεν θυμούνται αλλά και για εκείνους που δεν ξέρουν  παραθέτουμε  σχετικό video παρακάτω).

Αυτό όμως  που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο  είναι  το ότι τα Συμβούλια Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ (ΣΚΕ) που προβλέπονται στο άρθρο 11 του νόμου 4324/2015 της  επαναλειτουργίας της ΕΡΤ και που δημιουργήθηκαν για να μπορούν  οι πολίτες να αξιολογούν την λειτουργία της ΕΡΤ και να κάνουν προτάσεις σχετικά με το πρόγραμμα και τη λειτουργία του οργανισμού, όχι μόνο  είναι περιφρονημένα  απο την παρούσα  διορισμένη διοίκηση , αλλά ούτε έστω και  τυπικά  τους έχει δοθεί απο την ΕΡΤ  ραδιοφωνικό  ή τηλεοπτικό βήμα  έστω και ολιγόλεπτο  για να εκφράσουν τη φωνή  της κοινωνίας.

Αντίθετα η  ΠΟΣΠΕΡΤ  και ο "εγκληματίας" πρόεδρός της  (όπως τον αποκαλούν  οι  κατασκευασμένες  εργοδοτικές  αριστεροδέξιες "συνδικαλιστικές" ...συσπειρώσεις που διαπλέκονται με το  "επιτελικό κράτος" του Κ. Μητσοτάκη, το οποίο  τον διώκει ως τέτοιον), έδωσαν ραδιοφωνικό βήμα  στο ΣΚΕ  το οποίο  εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις  του με  δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο της   ΕΡΤopen,  εξαιτίας  του  οποίου   όπως είπαμε  δικάζεται στις  24  του Φλεβάρη ο Π. Καλφαγιάννης.

Αυτά  για όσους  άκριτα και επιπόλαια  παρασύρθηκαν  και δοκίμασαν τα "κεράσματα" με τα δηλητήρια  εναντίον  της ΠΟΣΠΕΡΤ και του Καλφαγιάννη, που  πρόσφεραν  παλιότερα  ο Μουρούτης και  οι  πραξικοπηματίες του "μαύρου", αργότερα  ο  πρόεδρος της ΝΔ και νυν πρωθυπουργός και σήμερα  οι  εντολοδόχοι του  "συνδικαλιστές" και  υποψήφιοι διευθυντές,  οι οποίοι  παριστάνοντας  τους  "εργατοπατέρες", στήνουν  μαζί με τη διοίκηση  μια μεγάλη και καλά  καμουφλαρισμένη παγίδα   για την ΕΡΤ και τους εργαζόμενους σε αυτήν.

Για όσους δεν θυμούνται  την περίπτωση  του  ιχθυολόγου  Χρήστου Λοβέρδου  Στελακάτου , αλλά και για εκείνους που δεν ξέρουν  παραθέτουμε  σχετικό video παρακάτω με τις συγκλονιστικές  του καταγγελίες και αποκαλύψεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου