ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ - ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ (ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑ)















Maria Louka (facebook)

Από τις οροθετικές γυναίκες μέχρι το Νίκο Ρωμανό, από την Ηριάννα μέχρι τον Ζακ δεν έχει μέτρημα το πόσοι άνθρωποι, ζωντανοί ή νεκροί, διαπομπεύτηκαν και συκοφαντήθηκαν από την πλειονότητα των μίντια, πόσες αξιοπρέπειες αλέθηκαν στην κρεατομηχανή τους, πόσες κοινωνικές ομάδες στιγματίστηκαν, πόσα στερεότυπα σμιλεύτηκαν με κιτρινισμό και εντυπωσιοθηρία, πόσα ταπεινά ένστικτα ρατσισμού και μίσους υποδαυλίστηκαν πάνω στα fake news. 

Το πρόβλημα δεν είναι να κάνεις λάθος στη δουλειά σου. 

Το πρόβλημα είναι η δουλειά σου να μετατρέπεται σε μια συστηματική απόπειρα εξόντωσης των άλλων και συνήθως των πιο αδύναμων, των πιο ευάλωτων ή αυτών που δε σου μοιάζουν. 

Να ασεβείς χυδαία πάνω στο πένθος που μπορεί να βιώνουν δύο γονείς για το θάνατο του μωρού τους, καταδικάζοντας τους χωρίς στοιχεία με την πιο βαριά κατηγορία, να προκαλείς επί 24 ώρες αναγούλα σε μια κοινωνία χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης ή δεοντολογίας, να αντιμετωπίζεις το τόσο σοβαρό ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σαν επιλογή Α ή Β σε τηλεπαιχνίδι. 

Το πρόβλημα γενικά είναι να μη ντρέπεσαι.

 Στη σελίδα του στο facebook το μέλος των ΣΚΕ ΕΡΤ Νίκος Δημητρακόπουλος  επικρίνει την ΕΡΤ διότι  :

✍️... Αντί να ζητήσει θαρραλέα...
...δημόσια συγνώμη η ΕΡΤ για το διασυρμό των προσφύγων επιχειρεί κουτοπόνηρα να ρίξει τις δικές της ευθύνες στον ιατροδικαστή. Θυμίζουμε ότι στο δελτίο ειδήσεων 21:00 την Κυριακή 16/02/2020 είπε ψευδώς η Μαριάννα Πετράκη :
“εκείνο που σοκάρει περισσότερο είναι η ιατροδικαστική έκθεση”. Ιατροδικαστική έκθεση φυσικά δεν υπήρχε ούτε δηλώσεις του ψευδόμενου ιατροδικαστή που έγιναν την επόμενη ημέρα... Για να μην σχολιάσουμε και τον συμπερασματικό τίτλο στην οθόνη.... Εδώ το σχετικό βίντεο μετά τα 8:03 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου