ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

mediatvnews:To “πλούσιο” Mega πουλήθηκε …φθηνά και με θύμα τους εργαζόμενους του



Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου επιστρέφει το Mega, με παλιά προγράμματα και νέο ιδιοκτήτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο οποίος πλήρωσε κοντά στα 34 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει πολύ φθηνά τα πάντα όλα, ακόμη και τις απαιτήσεις από πελάτες, ύψους 34 εκατ. ευρώ!

Επιλέγουμε να αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ από το capital.gr της 1ης Νοεμβρίου 2019 ως αρχή για την επάνοδο του καναλιού, για να εκτιμήσουμε το μέγεθος όσων απέκτησε ο νέος ιδιοκτήτης. Οι πρώην εργαζόμενοι του Mega αντιθέτως έχουν περάσει ήδη στη …λήθη ως τα μόνα θύματα στον περίφημο “πόλεμο ενάντια στη διαπλοκή” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! 

Στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega

Στην Alter Εgo ανήκει η ταινιοθήκη του Μεγάλου Καναλιού (Mega) μετά τον
σημερινό πλειστηριασμό. Οι προσφορές που κατατέθηκαν ήταν: 33.000.000 η κυπριακή Liquorina Limited και 33.999.999 ευρώ η Alter Εgo, η οποία και πλειοδότησε. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του καναλιού STAR, οι οποίοι όμως τελικά δεν κατέθεσαν προσφορά.

Οι  ενδιαφερόμενοι έστειλαν το πρωί της Παρασκευής τις δεσμευτικές προσφορές τους για την “Ομάδα Ενεργητικού Α’”, που είναι η ακίνητη περιουσία του Mega, την “Ομάδα Ενεργητικού Β’”, δηλαδή τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού, όπως η ταινιοθήκη του, το σήμα “Mega”, οι τίτλοι που έχει κατοχυρώσει, το αρχείο ειδήσεων, τα μηχανήματα και οι απαιτήσεις. 

Κατά τους δύο πλειοδοτικούς διαγωνισμούς πωλήθηκαν τρία ακίνητα στο Μαρούσι καθώς και ένα ακίνητο στην Κρήτη. Για τα ακίνητα του καναλιού υπήρξαν δύο προσφορές: 384.000 ευρώ από την ΤΕΡΝΑ και 500.000 ευρώ από την κοινοπραξία ΩΘΗΣΗ.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το In.gr του ομίλου Μαρινάκη, τα ακίνητα που περιλήφθηκαν στον πρώτο διαγωνισμό είναι:
περισσότερα στο mediatvnews.gr απ΄όπου και το παραπάνω απόσπασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου