ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ- ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ (ENG, LINK) ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ

Δυστυχώς ο ελληνικός λαός επέλεξε  να  παίξει στα ζάρια το παρόν και  το μέλλον του , παραδίδοντάς  το σε μια κυβέρνηση  η οποία  αναγνωρίζει  το δικαίωμα της ζωής  μόνο σε όσους  ανήκουν  στην  "ελίτ  της  κοινωνίας".

Δικαίωμα στη ζωή και στην ευημερία  έχουν π.χ μόνο οι καναλάρχες , οι οποίοι παρέχοντας  τις  υπηρεσίες τους στο επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, έχουν  λάβει όχι μόνο  δεκάδες εκατομμύρια αλλά  και όλα όσα έχουν ζητήσει  για να αυξήσουν  τα κέρδη τους με κυρίαρχα αυτά  που μειώνουν το λειτουργικό τους κόστος.

Τα θύματα  σε αυτή την  ταξική  μοιρασιά  των διαπλεκόμενων της εξουσίας  όπως πάντα  είναι οι απλοί εργαζόμενοι.
 Αυτοί δηλαδή  που ιδρώνουν για να βγάλουν  τεράστιο κέρδος για τα αφεντικά τους  και ένα μεροκάμματο  για τους ίδιους. Ένα μεροκάμματο που όχι μόνο δεν φτάνει  για να ζήσουν με αξιοπρέπεια αλλά  που  βρίσκεται και αυτό στον αέρα ή  για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους  στη διάθεση  του κάθε ολιγάρχη  αφεντικού.

Πριν λίγες ώρες μάθαμε,  ότι  η διοίκηση  του Alpha  βαδίζοντας προφανώς στα χνάρια που χάραξε πριν λίγους μήνες  (τρομοκρατια εργαζομενων , συγχωνεύσεις, απορρόφηση προσωπικού απο θυγατρικές  εταιρείες της κλπ) αποφάσισε  αιφνιδιαστικά  να καταργήσει τις μονάδες εξωτερικών μεταδόσεων του σταθμού (eng , links) αφήνοντας  στην  αγωνία για το αύριο δεκάδες εργαζόμενους.
Αυτούς δηλαδή  που πριν λίγους μήνες διαβεβαίωνε ότι
δεν πρέπει να ανησυχούν  ούτε απο τις συγχωνεύσεις  των δραστηριοτήτων  του Alpha και του Star , ούτε  απο την εκβιαστική μεταφορά  προσωπικού στη θυγατρική green pixel και κυριως να μην  ακούνε τους κακούς συνδικαλιστές  αν θέλουν να  έχουν μεροκάμματο.

Τη Δευτέρα  άραγε τι θα πεί  η διοίκηση  στους  εκπροσώπους  των εργαζόμενων  στα eng και τα Link του Alpha;
Τι  πρέπει να πράξουμε  όλοι μας ;
Τι  πρέπει να κάνουν  οι ίδιοι οι εργαζόμενοι;

Μήπως  να σκύψουμε  το  κεφάλι και να ελπίσουμε ότι ο δήμιος  θα κουραστεί  και θα πάψει να κοβει κεφάλια;

Η θα πρέπει να γίνουμε όλοι ένα και να αγωνιστούμε  εναντίον  αυτών των παράλογων και μισανθρωπων - αντεργατικων αποφάσεων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου