ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΚΕΔ: ΕΣΗΕΑ ΤOURS ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ -Η πλατφόρμα του ΘΕΟΧΑΡΗ πέταξε έξω τους μισούς δημοσιογράφους

ΕΣΗΕΑ  ΤOURS ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΗ πλατφόρμα του ΘΕΟΧΑΡΗπέταξε έξω τους μισούς δημοσιογράφους


   Δεν φτάνει που έχουν κλείσει την ΕΣΗΕΑ και δεν τολμούν να κάνουν ούτε γενική συνέλευση και  ο κόσμος στριμώχνεται  σε ουρές μέσα στο καύσωνα για μια εξέταση στον ΕΔΟΕΑΠ  αλλά οι δυο πρόεδροι και οι κολαούζοι τους, στην Ένωση και στο Ταμείο,  το έχουν ρίξει για καλά  στις μπίζνες.

Από χθες έκανε πρεμιέρα και  η  ΕΣΗΕΑ tours. 

Τα τσιράκια των εργοδοτών  τρέχουν να καλύψουν την ανυπαρξία τους  και χώνουν   δημοσιογράφους στη λοταρία-μούφα του Θεοχάρη.   
 Mια διατακτική-ελεημοσύνης  120 ευρώ το κεφάλι για  τέσσερις διανυκτερεύσεις δικαιούται ο.. τυχερός, αν του κάτσει ο λαχνός και συγκεντρώνει τα κριτήρια. Δηλαδή με  30 ευρώ την μέρα, στέλνουν τον κόσμο σε κάποιο Κοτέτσι Πάλλας και καμαρώνουν κιόλας. Σκέψου τι θα γίνει μόλις τους χρεώσει και καπέλο  ο… ξενοδόχος!   

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται   και το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ για προσκύνημα στην Αγια Σοφιά!...  

Με τις ανακοινώσεις της  η σύμπραξη Σύριζα-Σαμαρά εργοδοτών και άλλων στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, πάει να κοροϊδέψει απλήρωτους , ανέργους, συνταξιούχους δημοσιογράφους για όσα έχουν φάει στο κεφάλι με μνημόνια κορωνοϊό και αυτά που έρχονται.   
Από χθες το απόγευμα όμως έχουν σπάσει τα τηλέφωνα γιατί η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που με εντολή Καπάκου βγήκε για να  κάνει αβάντα στον ΕΟΤ, έχει αφήσει έξω τους μισούς ακόμη και  από όσους θα μπορούσαν να κάνουν αίτηση για το voucher.
Η εφαρμογή  έχει ανοίξει από τις 29/06/2020 και από χθες το απόγευμα που
κυκλοφόρησε η ανακοίνωση-μαϊμού της ΕΣΗΕΑ η πλατφόρμα πετάει έξω τα μισά ΑΦΜ (0-5)! 
Τώρα γιατί κυκλοφορεί η βρώμα ότι την δουλειά την έχει στήσει η υπάλληλος και πρώην κυρία Προέδρου, ρουσφέτι της Κουντουρά στον ΕΟΤ αυτό μάλλον είναι δουλειά του αντικαταστάτη του Θεοχάρη να το ψάξει.
Η υπόθεση πάντως μυρίζει χειρότερα από «Τα Παράσιτα»….  Αντί όμως να πάρει Όσκαρ κάποιοι παίρνουν δρόμο…
                                                                                     1/7/2020
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου