ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΠΟΣΠΕΡΤ:ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                                                                         Αγία  Παρασκευή 29/7/2020

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ  ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ  ΚΑΙ  ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΙΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ  ΓΙΑ ΟΛΑ  ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Πριν λίγες ημέρες σας διαβιβάσαμε  την επιστολή του Ειδικού Διαχειριστή σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό των δεδουλευμένων 2012 - 2013,την οποία στείλαμε επίσης και στη νομική υπηρεσία της ΠΟΣΠΕΡΤ για τις παρατηρήσεις της.

Θα συναντηθούμε   με τον  Ειδικό Διαχειριστή και  θα του ζητήσουμε  να  μας δώσει  σαφείς  απαντήσεις  και διευκρινήσεις σε μερικά  πολύ κρίσιμα  σημεία  που εντοπίσαμε  εμείς και  η νομική μας υπηρεσία στις προτάσεις του.

Μετά από αυτήν τη συνάντηση, άμεσα, πλήρως και εμπεριστατωμένα  με στοιχεία  κι  όχι με ευχολόγια και με τη συνδρομή των  νομικών μας συμβούλων, θα σας ενημερώσουμε  σχετικά  με όλα  όσα  αφορούν  την καταβολή  αυτών των δεδουλευμένων  που  τόσα  χρόνια μετά  δεν έχουν  καταβληθεί  στους  εργαζόμενους.

Μέχρι τότε  συστήνουμε σε όλους  τους  συναδέλφους  να μην βιαστούν και υπογράψουν  οτιδήποτε  τους προταθεί, πριν ενημερωθούν από την  ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία  όπως γνωρίζετε όλοι, αμέσως  μετά  την επαναλειτουργία  της ΕΡΤ έθετε διαρκώς ως  κύριο ζητούμενο  των  διεκδικήσεών της, ακόμα και με απεργιακές κινητοποιήσεις,  το θέμα  της καταβολής  των οφειλόμενων δεδουλευμένων της πρό του «μαύρου»  περιόδου.

Το ξαναλέμε, μην  υπογράψετε τίποτα  πρίν  ξεκαθαρισθούν  εντελώς και απολύτως  κάποια πολύ κρίσιμα  σημεία  της  διαδικασίας του «εξωδικαστικού συμβιβασμού»  που προτείνει ο  Ειδικός  Διαχειριστής
                                 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου