ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Διευθυντής, δημοσιογράφος και μετακλητός στη Νικολάου

 


Αντα ΨαρράΓιώτα Τέσση

Ο διευθυντής σύνταξης του in.gr Βασίλης Κανέλλης, που γράφει επίσης στο «Βήμα» και στα «Νέα» του ομίλου Μαρινάκη, διορίστηκε πρόσφατα και μετακλητός υπάλληλος στο ιδιαίτερο γραφείο της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής

Το συγκεκριμένο στέλεχος του ομίλου Μαρινάκη ήταν ο συντάκτης του

ανυπόστατου ρεπορτάζ για τη δήθεν εξαίρεση του Μ. Μπαλαούρα από την εγκύκλιο για τις περικοπές των συντάξεων. Στη συνέχεια, ύστερα από δύο εξώδικα του Μ. Μπαλαούρα, η εφημερίδα «Τα Νέα» ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον βουλευτή. Και με τον πρώην αναπλ. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη είχε έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση ο Β. Κανέλλης ο οποίος, μετά τον διορισμό του στο ΠροΠο, με την ιδιότητα του διευθυντή σύνταξης στο in.gr υποδείκνυε στον ΣΥΡΙΖΑ «να μαζέψει» τον Παύλο Πολάκη (Mega 31.3.2021).

Θυμίζουμε ότι σε ανυπόγραφο άρθρο το in.gr τον Ιούλιο του 2019 θεωρούσε δεδομένη την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του Παύλου Πολάκη με τον Γιάννη Στουρνάρα. Στη συνέχεια ο Π. Πολάκης σε ανάρτησή του έγραφε ότι ο ανώνυμος αρθρογράφος ήταν ο Βασίλης Κανέλλης, αδελφός του διευθυντή του γραφείου Τύπου του Γιάννη Στουρνάρα.

Μόλις χθες δε ο νέος συνεργάτης του ΠροΠο προέτρεπε με άρθρο του στο in.gr τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει εκλογές «αν είναι μάγκας»!

(ολόκληρο το ρεπορτάζ στην ΕΦΣΥΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου