ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα στην ΕΣΗΕΑ, δεν θα βλάψει


  

Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα στην ΕΣΗΕΑ, δεν θα βλάψει

"Τυπολογίες" 28/04/2021

** H κυβερνητική γραμμή στην ΕΣΗΕΑ για την απεργία ήταν να πραγματοποιηθεί στις 3 Μαϊου. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε απευθείας γραμμή με ομοσπονδίας και συνδικάτα ζήτησε η απεργία να γίνει στις 6 Μαϊου.

**Η Συσπείρωση η δημοσιογραφική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε η απεργία να γίνει άλλη μέρα στις 4 Μαϊου, ημέρα αργίας, στηρίζοντας, σταθερά τη θέση των “Ενωμένων Δημοσιογράφων” την κυβερνητική παράταξη της ΝΔ.

**Δεν προξενεί εντύπωση αυτό. Έχουμε εξηγήσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ σε ΕΣΗΕΑ, ΕΔΟΕΑΠ, και ΕΣΡ τηρεί δική του γραμμή. Πρόβλημα δικό τους και δεν μας πέφτει και λόγος.

**Όμως δεν σκέφτηκαν εφημερίδες και εργαζόμενους. Το μεροκάματο της

4ης Μαϊου για τους εργαζόμενους της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου θα χαθεί, αφού η ημέρα θα λογίζεται ως απεργία και όχι ως αργία.

**Στο Internet θα εργαστούν κιόλας, ενώ δεν θα πάρουν χρήματα, αλλά αυτό ισχύει εδώ και χρόνια, με ευθύνη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ “Ενωμένων δημοσιογράφων” και “Συσπείρωσης”.

**Οι εφημερίδες δεν θα κυκλοφορήσουν δύο ημέρες, στις 5 Μαϊου λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων και στις 6 Μαϊου, καθώς θα γίνει η απεργία στη διανομή τους.

**Όλα αυτά και ενώ οι εφημερίδες κάνουν μια τεράστια προσπάθεια να διατηρήσουν τους αναγνώστες τους. Όταν δεν κυκλοφορούν, ο κόσμος τις αφήνει.

**Χρειάζεται επιτέλους σοβαρότητα στα media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου