ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ):Ψεύτικες ταυτότητες και fake συντάκτες με τις ευλογίες των 6 προθύμων της ΕΣΗΕΑ


 ΕΣΗΕΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
Ψεύτικες ταυτότητες και fake συντάκτες
με τις ευλογίες των 6 προθύμων της ΕΣΗΕΑ

Η χειραγώγηση και η   παραπλάνηση  της κοινής γνώμης  μέσω  ΜΜΕ  για την φονική πανδημία   και η σκόπιμη σύγχυση  για τις διασωληνώσεις και τους θανάτους εκτός ΜΕΘ, είναι σε
εξέλιξη.. Το ίδιο ισχύει και για τα εμβόλια και όσα συμβαίνουν.

Η σύμπραξη  των 6  στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ , που έχουν συγκροτήσει  μια  πλειοψηφία «πρόθυμη για όλα»   αρνείται να συζητηθούν διεξοδικά και προφανώς λόγω δεσμεύσεων. Με ένα φιρμάνι υποταγής της  σε συγκεκριμένα κέντρα η  σύμπραξη Αντωνιάδου-Καπάκου, κατήργησε  από τον Μάρτιο του 2020, τις δημοσιογραφικές ταυτότητες απαγόρευσε την ελεύθερη διακίνηση των δημοσιογράφων και την ελευθερία της έκφρασης και  « δένει» την ενημέρωση στις επιδιώξεις της διαπλοκής. Η ανακοίνωση τους αναφέρει:

«Η ταυτότητα μέλους της Ένωσης δεν επιτρέπει  την ελεύθερη διακίνηση, όλων των μελών, παρά μόνο των δημοσιογράφων που εργάζονται στην πρώτη γραμμή….» 

 Εντελώς αυθαίρετα οι εργοδοτικές πλειοψηφίες στα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ, καθορίζουν ποιοι είναι ελεύθεροι  να δημοσιογραφούν και ποιοι δεν θα βγαίνουν από τα σπίτια τους(!) ,έχοντας παραδώσει , τον κλάδο και το δικαίωμα ενημέρωσης  της κοινής γνώμης στη διαπλοκή. Κάτι σαν την επιτροπή της λίστας Πέτσα(!), η οποία με τη συμμετοχή εκπροσώπου της ΕΣΗΕΑ μοιράζει ζεστό χρήμα  σε ιδιοκτήτες Μέσων(..!) βάσει προδιαγραφών.

Συνεχίζουν όμως τον κατήφορο. 

Με την συνενοχή τους υπάρχει και άγνωστος αριθμός ατόμων, ετεροεπαγγελματιών, που κυκλοφορούν κάνοντας χρήση ταυτοτήτων παραποιημένων ή άλλων!..

To θέμα συζητήθηκε- με αφορμή την αποκάλυψη της υπόθεσης Φουρθιώτη- με μεγάλη καθυστέρηση στο ΔΣ αλλά Πρόεδρος και Γραμματέας έκλεισαν τα μικρόφωνα για να μην αφήσουν ίχνη!.. 

Πάντως και οι ετεροεπαγγελματίες φέρονται ότι είναι ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ, τον οποίο χρησιμοποιούν προφανώς ως άλλοθι. Τα γεγονότα όμως τρέχουν. Και οι συνεντεύξεις με δημοσιογράφους φαντάσματα στο σώου Χαρδαλιά και άλλες δράσεις, γίνονται εργαλεία επικοινωνίας για να πηγαινοέρχονται τα …μέτρα και αναλόγως να καλλιεργείται φόβος, ανασφάλεια ή εκτόνωση στον κόσμο.     

-5 Νοεμβρίου 2020  Μόλις αρχίζει το δεύτερο κύμα. 

Ο θεοσεβούμενος καθηγητής κ. Σωτήρης Τσιόδρας εξηγεί, παρουσία του Πρωθυπουργού, σε διακαναλική παρουσίαση, τι γίνεται σε περίπτωση που δεν επαρκούν τα κρεβάτια στις ΜΕΘ ή σε διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ. ν« Ο γιατρός σε συνεννόηση με το οικογενειακό περιβάλλον, σε έναν άρρωστο που είναι υπερήλικας, έχει πολλαπλά προβλήματα, έναν  άνθρωπο που θα ταλαιπωρηθεί και ενδεχομένως θα παραταθεί η διαδικασία του θανάτου, παρά η ίδια η ζωή, γίνεται η επιλογή….»  ¨

-26 Μαρτίου 2021 η καθηγήτρια κ Βάνα Παπαευαγγέλου απαντώντας σε ….«ερώτηση»: 

για θανάτους εκτός ΜΕΘ δηλώνει « Είναι πολύ μικρό ποσοστό των ασθενών που χάνουν την ζωή τους εκτός ΜΕΘ (σσ προφανώς διασωληνωμένοι) Πολύ μικρό, 20% νομίζω». Και μετά το σάλο σπεύδει την επομένη να δηλώσει, για τον κυβερνητικό μονόλογο που είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει ότι «παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου!..» 

-28 Μαρτίου 2021.  Ο πρώην Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, χειρουργός Παν. Τζανετής δηλώνει  για το ίδιο θέμα σε τηλεοπτική συνέντευξη  ότιτο 80% των ασθενών από Covidεκτός ΜΕΘ, πεθαίνουν και επικαλείται  μελέτη Ελλήνων πανεπιστημιακών δημοσιευμένη και στις ΗΠΑ.

Kαι η ΔΗΘΕΝ ενημέρωση, που γίνεται χωρίς δημοσιογράφους   προφανώς   υπακούει στην προπαγάνδα   με κρατικά και άλλα   κονδύλια…. Μόνο που ο θάνατος  καραδοκεί…

                                                                                                              05/04/2021

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου