ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Το Luben TV σατυρίζει :"Η ΝΔ ξεκινά εμπάργκο στην ΕΡΤ για το «Είμαι κουκουλοφόρος» του Σπύρου Γραμμένου" (video) - Οι Πλεύρης και Μαρκόπουλος κατέθεσαν επερώτηση στη βουλή για την μετάδοση αυτού του τραγουδιού απο την ΕΡΤ



Το LubenTV φαίνεται ότι όχι μόνο διάβασε   στην "Καθημερινή" την δήλωση του διευθ. συμβούλου  της ΕΡΤ  κ. Γαμπρίτσου ότι "...Το κοινό της ΕΡΤ είναι τα τελευταία χρόνια άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας. Κάποιος, όμως, πρέπει να έχει την υποχρέωση να απευθύνεται και στους μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους. Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και με τους άνω των 55...", αλλά  είδε  προχθές και την εκπομπή στην οποία  ήταν καλεσμένος  ο Σπ. Γραμμένος ο οποίος  με το τραγούδι  "Μπαμπά, μαμά" χωρίς να το ξέρει απευθυνόταν  σε αυτό  κοινό.

Απ΄ότι φφάνηκε όμως, κανείς στην εκπομπή  δεν είχε διαβάσει  τη συνέντευξη των Γαμπρίτσου  - Ζούλα  στην  "Καθημερινή", γιατί τότε θα είχαν δείι  ότι ο κ. Γαμπρίτσος  μιλούσε  για "ταγκό" και όχι  για  ροκ σατυρικά βαλσάκια. 

Πιό κάτω το  σατυρικό video  του Lubentv:

  

 
Το τραγούδι  του Σπ. Γραμμένου  μπορεί να μην ξεσήκωσε την ...τρίτη ηλικία, η οποία  κατά τον διευθύνοντα σύμβουλο είναι το κοινό της ΕΡΤ , όμως ...ξεσήκωσε  τον  τέως  βουλευτή του ΛΑΟΣ και νυν της Ν.Δ  κ. Πλεύρη και τον τέως  διευθυντή του "Πρώτου Θέματος", επίσης βουλευτή τώρα της Ν.Δ, ο οποίος όπως σημείωναν δεκάδες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες "...είχε διαπρέψει στο παρελθόν ως θερμός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής και προσωπικός “αγιογράφος” του Νίκου Μιχαλολιάκου...".
Έτσι ο βουλευτής της Ν.Δ  Θ. Πλεύρης και γυιός του δικηγόρου υπεράσπισης  του καταδικασθέντος  για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης  χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού,απο κοινού με τον  συνάδελφο και  ομοϊδεάτη του Δ. Μαρκόπουλο, κατέθεσαν  επερώτηση στη βουλή  για  την μετάδοση αυτού του τραγουδιού απο την τηλεόραση της ΕΡΤ:

 ....Κατόπιν τούτων ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός: Θα υπάρξει έλεγχος για το περιεχόμενο της εκπομπής προκειμένου να απόσχει στο μέλλον από παρόμοιες ενέργειες που προκαλούν την κοινή γνώμη; 
 Αθήνα 15-4-2021 
 Οι ερωτώντες Βουλευτές 
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Βουλευτής Β’ Πειραιά – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ Βουλευτής Α’ Αθηνών – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου