ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΟΤΑΝ Ο ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΥΜΙΖΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ (VIDEO)

Τον τελευταίο καιρό όσοι  παρακολούθησαν  τις εξετάσεις  μαρτύρων  απο την εξεταστική επιτροπή  της Βουλής  σχετικά με  σκάνδαλα όπως αυτό του ΚΕΕΛΠΝΟ  θα παρατήρησαν  τη δράση  του βουλευτή  της ΝΔ  ο οποίος  με διακοπές , παρεμβάσεις, φωνές κλπ , προσπαθούσε να  εμποδίσει  την ανάδυση  της  αλήθειας και ειδικά  όταν
  "στριμωχνόταν"  κάποιος  μάρτυρας  που "ήξερε πολλά".
Στο παρακάτω video που μαγνητοσκοπήθηκε λίγο πριν από τις εκλογές του 2012,  ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς καλούσε μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (!) να ασκήσουν «πίεση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε ανθρώπους που δούλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήραν συμβάσεις επί ΝΔ, συμβάσεις έργου, ορισμένου χρόνου, stage, ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία. Πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει. Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί. Αυτοί που τα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ. Ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν».

(πηγή:ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ)




Και φτάνουμε στο σήμερα  όπου  στην εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ  ο  βουλευτής της ΝΔ  κ. Γεωργαντάς  προσπαθεί με χίλιους τρόπους (διακοπές, φωνές, παρελκυστικές ή ...διασταλτικές ερμηνείες κλπ) να θάψει  την αλήθεια  που σιγά- σιγά αναδύεται  καταδεικνύοντας  άλλη μια  αιτία, μια απάντηση  δηλαδή  στην αγνακτισμένη απορία των πολλών   "Πως φτάσαμε στην χρεοκοπία;Γιατί θα πρέπει να πληρώνουμε εμείς, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας, τις αμαρτίες αυτών που ι πλούτιζαν κυβερνώντας  τόσα χρόνια αγκαζέ με την ...αριστοκρατία της  διαπλοκής;"
Ιδού λοιπόν ένα στιμιότυπο απο την εξεταστική που μεταδόθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα απο την τηλεόραση της Βουλής :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου