ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΕΛΕ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ




Η ΠΟΣΠΕΡΤ   συμπαραστέκεται στον αγώνα  της  Ομοσπονδίας  Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) και ενώνει τη φωνή της με  το Εργατικό Κέντρο Αθήνας  εναντίον όλων εκείνων που με  αγωγές  και άλλες διώξεις  προσπαθούν να φιμώσουν  τις φωνές εκείνων των  συνδικαλιστών  που  δεν  υποκύπτουν σε εκβιασμούς και απειλές.
Εναντίον  όλων εκείνων που  χρησιμοποιώντας  ως   μεταμφίεση  την  δημοκρατία  ονειρεύονται  την επαναφορά της αριστοκρατίας και την ασύδοτη συμπεριφορά  των ...τέκνων της. 
Εναντίον όλων  εκείνων που  κουνούν το κεφάλι με νοσταλγία όταν υψώνουν  το ποτήρι  σε  ακροδεξιές και φασιστικές  "προπόσεις".
Εναντίον όλων εκείνων  που πιστεύουν  πως  η παιδεία  είναι προνόμιο  που πρέπει να ανήκει  μόνο σε κάποιους . 



Αρ. Πρωτ.: 7051 Αθήνα, 12/03/2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταδικάζει κατηγορηματικά οποιαδήποτε δίωξη εναντίον συνδικαλιστών, αφού στην ουσία πρόκειται για επίθεση ενάντια στην ελεύθερη έκφραση και πλήγμα στα εργασιακά και ανθρώπινα δικαιώματα. Τέτοια περίπτωση είναι η αγωγή που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, ενάντια στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος, με την οποία ζητά
την καταβολή 100.000 ευρώ τόσο από τον Πρόεδρο όσο και από τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ.

Το ΕΚΑ δηλώνει ότι στέκει αλληλέγγυο στον αγώνα της ΟΙΕΛΕ για να παραμείνει η εκπαίδευση δημόσιο και κοινωνικό αγαθό, για αξιοπρεπείς και βιώσιμες συνθήκες εργασίας για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και για να διασφαλίζεται η ισότιμη πρόσβαση των παιδιών των μη προνομιούχων στην εκπαίδευση και στην εργασία.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου