ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ "ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ" ΜΕΧΡΙ ΤΟ "ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΕΡΤ" Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ... ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (Η ΕΝΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ) ΔΡΟΜΟΣ


Απο την μια η  "Κυριακάτικη Δημοκρατία" να επαινεί την ΕΡΤ   τονίζοντας  μάλιστα  ότι "κάνει την διαφορά με τα ιδιωτικά  κανάλια" σε ότι αφορά τις εκπομπές  που είναι αφιερωμένες  στην εθνική επέτειο της εξέγερσης του 1821 και απο την άλλη η  "Καθημερινή της Κυριακής"  με τον γνωστό κ. Θεοδωρόπουλο να "προτείνει"  το κλείσιμο (για δεύτερη φορά) της ΕΡΤ .

Ο κ. Θεοδωρόπουλος που εργάζεται και αρθρογραφεί  στην εφημερίδα  του εκτός όλων των άλλων  και χορηγού της Ν.Δ (όπως προσφάτως ομολόγησαν στελέχη της δημοσίως  στα εγκαίνια γραφείων της στον Πειραιά), ήταν εκείνος  που πρόσφατα  υπερασπίστηκε  "επικοινωνιακά"  τον καταδικασθέντα για  ασέλγεια σε ανήλικους επι πληρωμή, τέως (;) σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη,  κ.  Ν. Γεωργιάδη,  διατυπώνοντας  σε άρθρο του μια  ρητορική απορία η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων,   για το κατά πόσο  μπορεί να θεωρηθεί ως παιδεραστία  η  ερωτική επιθυμία ενός  ενήλικου  για ένα 15χρονο (βλ σχετική ανάρτηση εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου