ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΕΦ.ΣΥΝ :Μπαράζ διαστρεβλωμένων ειδήσεων

(αποσπασμα απο την www.efsyn.gr)

Δημήτρης Τερζής

Τα fake news δίνουν και παίρνουν το τελευταίο τριήμερο.
 Από το αεροσκάφος της Βενεζουέλας που ήταν γεμάτο χρυσό μέχρι την «αποκάλυψη» ότι στη ΔΕΘ το 2021 τιμώμενη χώρα θα είναι η Τουρκία, τα φιλικά προς την αξιωματική αντιπολίτευση ΜΜΕ δίνουν μαθήματα... παραπληροφόρησης.

Σε έναν απίστευτο βομβαρδισμό fake news και λειψών ρεπορτάζ επιδόθηκαν το τελευταίο τριήμερο τα φιλικά προς την αξιωματική αντιπολίτευση μέσα ενημέρωσης, μόλις μία εβδομάδα μετά τη δημοσιοποίηση μιας πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης για το πρώην στέλεχος της Ν.Δ. Νίκο Γεωργιάδη - μια πραγματική δηλαδή είδηση που τα περισσότερα μέσα απέκρυψαν σαν να μη συνέβη ποτέ.

Σε αυτό το πλαίσιο το τελευταίο τριήμερο έχουμε διαβάσει «ειδήσεις» για την πρόταση Τσίπρα προς την Τουρκία να είναι τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ το 2021, για τη «μη αντίδραση» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις προκλήσεις Τούρκου βουλευτή μέσα στην ελληνική Βουλή (θέματα που δημοσίευσε το protothema.gr), ενώ μεγάλος ντόρος έγινε και για τη στάση ανεφοδιασμού ενός κρατικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας, στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, θέμα που ανέδειξε μονομερώς ο ΣΚΑΪ και υιοθέτησε πλήρως η Ν.Δ

περισσότερα στο  www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου