ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ - ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΠΟΜΠΟ ΤΗΣ ΕΡΤ



Πριν λίγες ημέρες οι βουλευτές της Ν.Δ κ. Τασούλας και κ. Ασημακοπουλου, κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για την ΕΡΤ.

Όχι δεν διαμαρτυρήθηκαν επειδη η ΕΡΤ δεν "εθαψε" (όπως εκαναν τα αλλα καναλια) την είδηση που αφορουσε στην καταδίκη του τέως συμβούλου  του κ. Μητσοτάκη, Ν
Γεωργιαδη  για ασέλγεια σε ανήλικους.
Διαμαρτυρήθηκαν επειδη
 στο Ανατολικό Ζαγορι δεν έβλεπαν ΕΡΤ.
Η βλάβη ήταν δύσκολη και παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ την  επισκευασαν με κίνδυνο  ακόμα και της ζωής τους.
Εργαζόμενοι που τον Ιούνιο του 2013  χαρακτηριστικαν  "ιερές αγελάδες" από  το κόμμα της "παιδ - αριστειας"  και απολυθηκαν ατιμωτικα φορτωμενοι τις αμαρτιες  "αγελαδων" από τον δικό τους  "σταύλο" και  που  βοσκαγαν στο ραδιομέγαρο τρώγοντας ελεύθερα όσο  ήθελαν, λογος για τον οποίο σημερα κάθονται στο σκαμνί των κακουργοδικειων.

Είναι προφανές ότι  η ερώτηση των δύο αυτών βουλευτών της ΝΔ, δεν εκπορευθηκε από  το  ...ενδιαφέρον τους για την ΕΡΤ, αυτό έχει εξάλλου εκφρασθεί με τον πιο κυνικο τρόπο από τον αρχηγευοντα  κ. Μητσοτάκη, ο οποίος
έχει κουραστεί να τονίζει πως θα την συρρικνώσει μέχρι εξαφάνισης αν έλθει στην εξουσία, αλλά από το πώς οι κάτοικοι του ανατολικού Ζαγορίου θα βλέπουν τους καλεσμένους στην ΕΡΤ υποψηφίους της ΝΔ, δεδομένου ότι για προεκλογικούς λόγους  ήρθη το εμπάργκο εναντίον της.

Κίβδηλο λοιπόν και πολιτικά ιδιοτελές  το όψιμο "ενδιαφέρον" της μάρτυρος υπεράσπισης του κ. Ν.Γεωργιαδη και τομεαρχου  της ΝΔ για την ψηφιακή πολιτική αλλά και υποψηφιας ευρωβουλευτινας,  για την ΕΡΤ για την οποία κατα καιρους έχει πει τα "μύρια όσα", όπως τον περασμένο Οκτώβριο  που από το βήμα της Βουλής ...εξηγουσε γιατί το πραξικόπημα του μαύρου ήταν ...απαραίτητο:

 «η ΕΡΤ δεν έπειθε ποτέ ότι ήταν αντικειμενική. Διαχρονικά ήταν δύο πράγματα: σύμβολο ημετεροκρατίας και κάστρο βολεμένων... Η ΝΔ επι Σαμαρά επιχείρησε να εξυγιάνει την ΕΡΤ, αλλά τα συμφέροντα ήταν πολύ μεγάλα και ό,τι δεν λύνεται, κόβεται...».

Συμπέρασματικα και παραφράζοντας τη γνωστή παροιμία θα λέγαμε  για την κυρία Αννα Μισελ Ασημακοπουλου και το κομμα της  πως :
Ο βήχας και η νοσταλγία του "μαύρου" δεν κρυβονται





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου